Boende

SIGTUNAHÖJDEN HOTELL & KONFERENS

Välkommen till oss för både effektivt arbete och skön avkoppling och god mat- i samband med en konferens eller under en skön weekend.

Om Sigtunahöjden 

Sigtunahöjden är Sveriges internationella mötesplats. Här konfererar och möts gäster från alla världens hörn i en kosmopolitisk atmosfär. På Sigtunahöjden står internationellt i fokus kombinerat med gränslös gästvänlighet. Det sätter också sin prägel på våra aktiviteter, vår prisbelönta mat, vår inredning och mycket mer.

Med den storslagna panoramautsikten över Mälaren är det svårt att förstå att Sigtunahöjden bara ligger 15 minuter från Arlanda, mitt emellan Stockholm och Uppsala, med utmärkta kommunikationer.

På Sigtunahöjden står internationellt och design i fokus med bekvämlighet och omtanke om våra gäster. Våra logirum ligger i etage och vi erbjuder 56 dubbelrum samt 42 enkelrum. Vår restaurang rymmer 250 personer och totalt har vi 20 möteslokaler. Här är du nära natur, motionsspår, bad och Sigtuna stad. Vårt läge är optimalt och du tar dig hit via flyg, bil, tåg eller SL-bussen som stannar utanför.

Sigtunahöjden ägs och drivs i privat regi. Det bidrar till ett stort personligt engagemang som är en del av våra framgångar. Sigtunahöjden är en svanenmärkt klimatneutral konferensanläggning och utvald av Svenska möten och en del av IACC och Destination Sigtuna.

Välkommen till Sigtunahöjden

Kontaktinformation

Hertigvägen 7
19331 SIGTUNA
Telefon: 08-59257700

E-post: info@sigtunahojden.se
Hemsida: https://sigtunahojden.se/

Hitta hit

Mer från SIGTUNAHÖJDEN HOTELL & KONFERENS

Utbud