Boende

SIGTUNAHÖJDEN HOTELL & KONFERENS

Välkommen till oss för både effektivt arbete och skön avkoppling och god mat- i samband med en konferens eller under en skön weekend.

Om Sigtunahöjden 

Sigtunahöjden är mötesplatsen där hållbarheten är drivkraften i allt vi gör. ”Tillsammans för en hållbar framtid” är vår vision och vi drivs av hållbarhet på riktigt, att jobba tillsammans, att lära ut, att lära av varandra samt att skapa dagens wow! Här möts gäster från olika håll i en internationell atmosfär kombinerat med ett generöst värdskap. Det sätter också sin prägel i vårt utbud av aktiviteter, prisbelönta mat, inredning och mycket mer.

Med den storslagna panoramautsikten över Mälaren är det svårt att förstå att Sigtunahöjden bara ligger 15 minuter från Arlanda, mitt emellan Stockholm och Uppsala, med utmärkta kommunikationer.

Hållbarheten omfattar även design och inredning. Hotellet är byggt i etage med 56 dubbelrum och 42 enkelrum. Prisade Restaurang Skog serverar en meny inspirerad av naturen utanför dörren. Här finns plats för 200 gäster och vi dukar lika gärna upp till fest och bröllop som för möteslunch eller middag på tu man hand.

Sigtunahöjden har 20 möteslokaler för 2-150 personer utrustade med digital och teknisk utrustning som krävs för att genomföra proffsiga möten.

Här är du nära natur, motionsspår, bad och småstadscharmen i historiska Sigtuna. Du tar dig enkelt hit oavsett val av transport, SL-buss på gångavstånd.

Sigtunahöjden ägs och drivs i privat regi. Det bidrar till ett stort personligt engagemang som är en del av våra framgångar. Sigtunahöjden är en svanenmärkt, KRAV-märkt mötesanläggning, Covid-safe certifierad, #safetovisit, utvald av Svenska möten, medlem i IACC och samarbetspartner till Destination Sigtuna.

Välkommen till Sigtunahöjden!”

Kontaktinformation

Hertigvägen 7
19331 SIGTUNA
Telefon: 08-59257700

E-post: info@sigtunahojden.se
Hemsida: https://sigtunahojden.se/

Hitta hit

Mer från SIGTUNAHÖJDEN HOTELL & KONFERENS

Utbud