Boende

Hotell Kristina - Fest

En del av: Hotell Kristina

Letar du efter den perfekta platsen för årets viktigaste och härligaste fest? Välkommen till oss!

Vi är så nyfikna! Vad drömmer du om? Vill du ha spännande tips från oss eller har du redan egna idéer för tema på din fest? Kontakta oss så utvecklar vi gärna din idé tillsammans och skapar något riktigt unikt. 

Börja kvällen ute på gården eller i vår lounge med skönt välkomnande mingel, bubbel och tilltugg. Bjud sedan på en riktigt lyxig festmiddag med utvalda drycker. När tal och härliga uppträdande av familj och vänner är avklarat, sparkar ni av er skorna och kör loss på dansgolvet. DJ, band eller egen spellista snurrar på framåt natten. Baren är såklart öppen och vi blandar fräscha drinkar och ställer fram snacksen. Vickning? Det bestämmer ni. Inget är omöjligt en kväll som denna.

Mat & Dryck
Alltid med högkvalitativa, ekologiska råvaror som bas och med stor kärlek för mat och dryck som krydda. I samråd med vår köksmästare tar vi fram den speciella meny ni önskar.

Lokal
Hotell Kristina har två festlokaler. Vår vackra restaurang och lounge med utsikt över Mälaren passar bäst för festen upp till 85 personer. I den superläckra, stora festlokalen Teatern är möjligheterna oändliga för fester med upp till drygt 100 ätande gäster. Här finns perfekta utrymmen för exempelvis en exklusiv champagnebar och en scen där man kan ha ett band som underhåller live, uppträdande, DJ, show etc - det är bara fantasin som sätter gränser.

Boende
Vårt 4-stjärniga hotell har 63 hotellrum. Vi erbjuder specialpriser till dina gäster för logi med en generös ekologisk frukost i samband med att du bokar fest hos oss. 

Kontaktinformation

Rektor Cullbergs väg 1
193 35 Sigtuna
Telefon: 08-59258000

E-post: info@hotellkristina.se
Hemsida: https://www.hotellkristina....

Hitta hit

Mer från Hotell Kristina

Utbud