Boende

Stora Brännbo

En del av: Stora Brännbo

Störst av allt är kärleken!

HOS OSS KAN DU FIRA! VI GARANTERAR EN LYCKAD BRÖLLOPSFEST I SIGTUNA
Med glädje hjälper er vi er att anordna en av livets stora fester. Våra erfarna festgeneraler gör din tillställning precis så lyckad som ni drömmer om och våra lokaler passar såväl stora som små sällskap.

Fest & fira
Våra byggnader ligger vackert med grönområden runt omkring, perfekt för utomhusmingel vid vackert väder, och om vädret inte tillåter det, dukar vi upp i vår stora ljusa lokal Rådmannen med blommor och levande ljus. Välj bland våra färdiga paket och priser eller låt oss skräddarsy festen utifrån era behov.

Mat & dryck
Utifrån era önskemål skapar Stora Brännbos köksmästare en måltidsupplevelse i världsklass.
Vår meny tar utgångspunkt i säsongen med omtanke om djur, natur och människa. Svenskt, ekologiskt och närproducerat är ledord för oss. Maten lagar vi med kärlek och omsorg, så att våra gäster får en upplevelse för flera sinnen. Vi lagar mat för dagen, som värnar om framtiden.

Din festvåning i Sigtuna
Den mysiga restaurangen med egen bar är perfekt för ert val av festarrangemang. Här har man öppna ytor för dans eller show samt en uteterrass för mingel. Vår stora matsal rymmer upp till 200 personer och i vår lilla matsal kan 50 personer sitta separat. Våra sommelierer arbetar med hela vinvärlden som arbetsfält; allt för att ge er en oförglömlig totalupplevelse. I baren serveras allt från trevliga avecer till goda drinkar. Vi dukar gärna fram vickning åt er om timmen blir sen
För era övernattande gäster finns 138 bäddar i våra hotellrum med såväl enkelrum som dubbelrum.
Vi har flera olika festpaket, där ni kan reservera hela Stora Brännbo exklusivt för ert sällskap!

Hemma på Villa Brännbo
Med sin hemkänsla och ombonade karaktär ger 1920-talshuset Villa Brännbo er fest den perfekta inramningen. Här kan man ha kalas av vilken anledning som helst och det bästa är att ni slipper stressa med förberedelser och städa efteråt. Plats för upp till 56 personer och meny efter säsong.

Vigseln
I Sigtuna stad finns flera möjligheter att hitta en perfekt plats för en vigsel. Den vackra Mariakyrkan från 1200-talet är ett fint alternativ. Föredrar ni en lantligt belägen kyrka rekommenderar vi Haga kyrka ca 5 km norr om Sigtuna. Den är mindre och vackert belägen i det uppländska jordbrukslandskapet.
Läs mer om vigsel i Sigtunas kyrkor här.
Sveriges minsta rådhus från 1700-talet är mycket populärt bland par som smiter iväg och vid vigslar med mindre sällskap, bokas via Sigtuna kommun här
Söker man något speciellt är våra mäktiga kyrkoruiner S:t Per och S:t Olof spännande alternativ.
Drakegårdens trädgård med sin lilla nyrenoverade musikpaviljong och den vackra Strandpromenad är också fina ställen att vigas på.
Eller kanske man väljer ni en vigsel med internationell touch och gifter er på Arlanda flygplats.?

Kontaktinformation

Stora Brännbovägen 2 - 6
19333 SIGTUNA
Telefon: 08-59257500

E-post: info@storabrannbo.se
Hemsida: https://storabrannbo.se/

Hitta hit

Mer från Stora Brännbo

Utbud