Se och göra

Vassunda Golfklubb

Vassunda GK ligger centralt i Uppland i triangeln Uppsala, Sigtuna och Arlanda. Det är en 18-håls skogs- och parkbana i ett naturskönt landskap. Det betyder golf i en lugn miljö på idealiskt avstånd från larm och jäkt. Greenerna är bland de snabbaste i Mälardalen.
Vassunda golfbana är anlagd på Smedby Gård 23 km söder om Uppsala, 25 km från Arlanda och 10 km norr om Sigtuna I bekväm anslutning till banan finns ett rymligt övningsområde med putting greener, driving range och övningsbunkrar. Banan har par 72, är 5732 m från gul tee och öppnades under sommaren 1992.

Vassunda har fått mycket goda betyg av både greenfeegäster och företagsgolfare. Klubben har drygt 1000 medlemmar. Det finns ett dam- och ett herrlag som spelar seriespel och bra ungdomsverksamhet. I grunden är det en familjeklubb.

Klubbhuset, som är en tidigare lantgårdsbyggnad, har en stor restaurang med plats för ca 100 gäster och en duktig krögare som lagar god mat. I klubbhuset finns ett konferensrum med teknisk utrustning samt nya fräscha omklädningsrum.

Hemsidan, www.vassundagolf.se, innehåller det mesta av den information som behövs för att du skall kunna förbereda ditt spel.

Kontaktinformation

Smedby
74191 VASSUNDA
Telefon: 046-018572040

E-post: info@vassundagolf.se
Hemsida: https://vassundagolf.se/

Hitta hit

Mer från Vassunda Golfklubb

Utbud