Service

Fastighetsbyrån

Sex år i rad (2015-2020) har Fastighetsbyrån förmedlat flest antal bostäder i Sigtuna kommun.(Källor: Värderingsdata och Hemnetstatistik). Vi är idag sju mäklare och två koordinatorer samt ett säljstöd som hjälper köpare och säljare med alla deras bostadsfrågor.

Vår affärsidé går ut på att skapa mervärde för både köpare och säljare genom personligt engagemang, hårt arbete och affärsmässighet. Varje affär är unik och ska vara trygg, enkel och framgångsrik. Vi har verktygen som krävs. Vårt lokala samarbete med Swedbank och lokala experter på styling, digitala tjänster och andra bostadsrelaterade tjänster och produkter kan gynna din affär.

På grund av närheten till Arlanda flygplats väljer människor från hela världen att bosätta sig i vår kommun. ”Sigtuna where Sweden begins”. Med Arlanda, Sveriges största arbetsplats och nya expanderande arbetsplatsen Rosersberg logistikområde så växer Sigtuna kommuns befolkning kraftigt, därmed också behovet av bostäder. Vi är stolta att få jobba med denna viktiga uppgift i kommunen och satsar på och medverkar även till förmedling av nyproduktion.

Genom vår kunskap, gedigna lokalkännedom och mångåriga erfarenhet kan vi hjälpa dig att förverkliga din bostadsdröm.

Vi ser fram emot att få prata bostäder med just dig! Välkommen att boka ett kostnadsfritt möte eller värdering av din bostad. Eller så ses vi på någon av våra många bostadsvisningar i Sigtuna, Märsta eller Rosersbergs området! Vi finns alltid nära till hands.

Kontaktinformation

Stora torget 1
SIGTUNA
Kontaktperson: Erik Wennberg
Telefon: 08-59472520

E-post: sigtuna@fastighetbyran.se
Hemsida: https://www.fastighetsbyran...

Hitta hit