Boende

Hotell Kristina - Konferens och Möten

En del av: Hotell Kristina

Möten är det bästa vi vet! 

Hos oss löser vi allt det praktiska runt er konferens och kommer gärna med råd och tips på upplägg, så att ni kan koncentrera er fullt ut på innehållet.

Vårt mål är att inspirera och erbjuda en kreativ miljö. Vi bemöter dig och ditt sällskap professionellt, generöst och personligt. Hela er vistelse hos oss anpassas efter det syfte ni har med konferensen. 

Konferens, styrelsemöte, utbildning, kick-off eller firmafest? Hotell Kristina har 13 konferenslokaler för 2-130 gäster och 63 bekväma hotellrum. Med tre byggnader och tre matsalar, har vi unika möjligheter till konferens i avskildhet.

I vår omtyckta restaurang, bar och lounge serveras goda drycker och högklassiga måltider skapade av säsongens bästa råvaror. Vår utemiljö med Gården och Green Room samt omgivningen med Mälaren och den lilla staden lockar till både avkoppling, teambuilding och träning.

Ditt syfte med mötet styr valet av lokal. I huvudbyggnaden ligger fem fina, ljusa lokaler med närhet till grupprum och en avkopplande kopp kaffe ute på gården. För dig som vill ha möte i avskildhet finns både vår vackra, stora lokal Teatern och den omtyckta takvåningen Ateljén. I båda dessa fall disponerar ni en egen cafédel och utrymmen för mingel och grupparbeten. 

Hotell Kristina är stolta medlemmar av Svenska Möten, Visita, Hållbara Restauranger och Destination Sigtuna. Vi är Svanen-märkta och KRAV-märkta. En stor del av den mat och dryck vi serverar är ekologisk och närproducerad. Välkommen till en hållbar konferens!

Kontaktinformation

Rektor Cullbergs Väg 1
193 35 Sigtuna
Telefon: 08-59258000

E-post: konferens@hotellkristina.se
Hemsida: https://www.hotellkristina....

Hitta hit