Boende

Hotell Kristina - Konferens och Möten

En del av: Hotell Kristina

Möten mellan människor är det bästa vi vet! Vi ser vi till att allt runt er konferens fungerar och överträffar dina förväntningar, så att du kan fokusera fullt ut på innehållet. 

Konferens, styrelsemöte, utbildning, kick-off eller firmafest? Hotell Kristina har 13 konferenslokaler för 2-130 gäster och 62 bekväma hotellrum. Med tre byggnader och tre matsalar, har vi unika möjligheter till konferens i avskildhet.

I den nyrenoverade restaurangen (våren -21) serveras högklassiga måltider skapade av säsongens finaste ekologiska råvaror. Loungen, vår härliga gård och omgivningen med Mälaren och den lilla staden lockar till både avkoppling, teambuilding och träning.

Ditt syfte med mötet styr valet av lokal. I huvudbyggnaden ligger fem fina, ljusa lokaler med närhet till grupprum och en avkopplande kopp kaffe ute på gården. För dig som vill ha möte i avskildhet finns både vår vackra, stora lokal Teatern och den omtyckta takvåningen Ateljén. I båda dessa fall disponerar ni en egen cafédel och utrymmen för mingel och grupparbeten. 

Hotell Kristina är stolta medlemmar av Svenska Möten, Visita, Hållbara Restauranger och Destination Sigtuna. Vi är Svanen-märkta och har dubbla Krav-märken. Över 65 % av den mat och dryck vi serverar är ekologisk. Välkommen till en hållbar konferens!

Kontaktinformation

Box 127
19323 SIGTUNA
Telefon: 08-59258000

E-post: info@hotellkristina.se
Hemsida: https://www.hotellkristina....

Hitta hit