Paket/Erbjudande

Padel staycation

En del av: Rosersbergs Slottshotell

Njut av en härlig slottstaycation varvat med vacker natur och fartfylld padel!
Välkomna till oss för en härlig vistelse i kunglig miljö. Checka in på rummet på eftermiddagen, ta en promenad eller njut av en avkopplande stund i någon av slottets salonger. På kvällen serveras en trerättersmiddag i någon av slottets matsalar. Avsluta kvällen med en drink i baren och somna sedan skönt i något av våra vackra hotellrum. På morgonen serveras en välfylld frukostbuffé.

Vad passar er bäst? Vill ni starta eller avsluta vistelsen med padelspel?
När bokningen görs finns valen:
Padel på ankomstdagen kl. 13.00-14.00
Padel på avresedagen kl. 11.00-12.00

Padel Staycation innehåller:
Trerättersmiddag
Tillgång till gym och bastu
Övernattning
Frukostbuffé
En timme padel

Alternativ med 2 timmars padel per dag finns också.

Båda paketen inkluderar en plats/person på en padelbana för fyra personer. Bokar ni två rum som vill spela med varandra så notera gärna vilka ni vill spela med i meddelande rutan i sista steget av bokningen. Om ni bokar för färre än 4 personer kommer ni få spela med andra gäster till oss. Skulle vi inte få ihop banor med jämna kvartetter så kommer vi kontakta er och ni har då möjlighet att lägga till en kostnad för att endast spela två personer på banan, alternativt byta till ett av våra andra staycationpaket.

Padel United Rosersberg ligger endast 3 km från oss och ni tar er lättast dit med egen bil alternativt en ca 40 minuters promenad. Bollar finns att köpa och racket går att hyra i hallen.

Kontaktinformation

Slottsvägen 203
195 95 Rosersberg
Telefon: 08-12202000

E-post: welcome@rosersbergsslott.se

Hitta hit