Evenemang

Lär dig grilla av en grillmästare

En del av: Herresta Lada

Lär dig grilla av en grillmästare – Grillkurs på Herresta Lada den 13 augusti 2021

Fredagen den 13 augusti gästar Webers prisbelönte och erfarne grillmästare, den glödhete Per Ehrlund oss på Herresta Lada. Under sammantaget 3,5 timmar guidar han oss i grillkonstens värld och vi får lära oss arbeta med olika slags grillar och med olika råvaror på grillen. Allt som behövs för grillningen ingår och det är klass på råvarorna! Vi arbetar ute under öppen himmel eller i tält. Till sist äter vi förstås upp våra nygrillade läckerheter tillsammans ute eller inne i ladan. Så ta med dig vänner, din familj, eller locka kanske med dina arbetskollegor för en AW eller skön teamkväll ihop.

I grillkursen ingår:    

·       Guidning och träning på olika typer av grillar (Kol, el, gasol och pellets)

·       Råvaror till att grilla 3 olika rätter, fisk, vego, kött, såser och tillbehör

·       Föreläsning, instruktioner och support till grillningen

·       Gemensam avslutningsmiddag

·       Utrymme för frågor

·       Recepthäfte

·       Personligt diplom

·       Eget grillförkläde att ta med hem

·       Roliga priser kopplat till enklare tävlingsmoment under grillningen

Datum och plats: Fredag den 13 augusti på Herresta Lada i Odensala. Vägbeskrivning finner du på Google Maps, Herresta Lada.

Tid: Kl. 18.00-21.30

Pris: 1 295 kr/person (inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag). Om 5 personer går ihop är totalpriset 5 500 kr.

Hur anmäler jag mig? Anmäl dig genom att fylla i formuläret på Herresta Ladas hemsida se länk under aktiviteter. Du kan avboka dig senast 14 dagar före grillkursen, därefter är din anmälan bindande. Uppge också eventuella allergier eller kostönskemål.

Har du frågor, kontakta oss gärna på: tord@herrestalada.com, 070-201 14 30

Kort om Grillmästaren Per                                                        

Per Ehrlund är certifierad och professionell grillmästare. Han är sedan länge är grillföretaget Webers anlitade expert när det gäller att hålla grillkurser runt om i landet för företag och privata sällskap. Per anses som en av Sveriges bästa och mest rutinerade grillare. Han har vunnit flera utmärkelser och även gett ut 2 böcker om grillning, ”Grilla på riktigt” och ”Grilla mer”. Böckerna kommer att finnas till försäljning under kursen till ett förmånligt pris. Under hösten 2020 spelade matlagningsprogrammet godare.se in sammantaget 10 grillavsnitt med Per här på Herresta Lada. Någon vassare grillmästare än Per går inte att hitta!

13aug 18:00 - 21:30 Herresta Lada

Kontaktinformation

Odensala Herresta 236
19592 MÄRSTA
Telefon: 46-702011430

Arrangör: Herresta Lada

E-post: tord@herrestalada.com
Hemsida: http://www.herrestalada.com

Hitta hit