Service

Wahlman Weddings

Wahlman Weddings är en bröllopsplanerings- och styling studio som arrangerar intima och hållbara bröllop i Stockholm, Uppsala samt över hela Europa.

Vi erbjuder bröllopsplanering, styling och koordinering med fokus på er och miljön.

Wahlman Weddings kan planera bröllop från början till slut, hjälpa er i startgroparna, komma in mot slutet, eller endast vara med under själva bröllopet så att ni kan njuta av den stora dagen. 

Vi kan även ge er alla verktyg för att själva lyckas med er bröllopsplanering, till exempel genom rådgivning kring att hålla budgeten eller att skapa en checklista för just ert bröllop. Allt för att göra er bröllopsdag stressfri och börja ert äktenskap på bästa sätt. 

Ägaren och bröllopskoordinatorn Karolina Wahlman har varit verksam inom eventindustrin i över femton år på en internationell nivå och varit involverad i organiserandet av hundratals vackra bröllop från Sydney, södra Spanien, London, England, Italien och nu i Sverige.

Hon har en passion för skönhet, struktur och relationer.

Hennes absoluta inspirationskälla är naturen och hon känner starkt för att jobba hållbart i varje del av företaget, det gäller allt från materialval och logistiklösningar till att ha en öppen kommunikation med er som par för att ni ska få de bästa förutsättningarna för att äktenskapet ska hålla länge.

Karolina har ett diplom i Bröllopsplanering, design och styling från internationellt kända Wedding Academy och hennes största lycka är att få dela alla pars glädje och kärlek!

Priset beror helt på vilka tjänster och hur mycket tid ni behöver. Tveka inte att höra av er så bokar vi in en kostnadsfri konsultation för att diskutera era behov och vilka tjänster vi kan erbjuda.

Kontaktinformation

Mälarvägen 18a
756 53 Uppsala
Kontaktperson: Karolina Wahlman
Telefon: 073-898527

E-post: karolina@wahlmanweddings.com
Hemsida: https://wahlmanweddings.com/