Evenemang

Skogens Guld

Nu är favoriten tillbaka! Skogens Guld, en skördefest ensam i sitt slag helgen den 14-15 oktober. Unna dig en exklusiv avsmakningsmeny i tre serveringar.

Åttarättersmeny i tre serveringar 

Våra prisbelönta kockar använder sig utav de bästa säsongbaserade råvarorna från skog och mark i kringliggande natur, kryddade med kreativitet och kunskap. Middagen tillagas i vårt öppna kök där du får uppleva hur köktsteamet sätter samman sina skapelser framför dina ögon. Du avnjuter maten i små serveringar i överraskande och kreativa kombinationer –inspirerade av skogens guld!

En oförglömlig weekend

Kommer ni lång väg, stannar över och vill göra vistelsen extra minnesvärd? Då rekommenderar vi att ni bokar in en övernattning med Spa, frukost — och varför inte en promenad till vackra Sigtuna?

En tallrik med Restaurang Skogs hemgjorda chips och dipp serveras i baren vid ankomst. Kvällen kan kombineras med avkoppling i vår nyrenoverade Spa-och relaxavdelning. Njut av ett glas vin eller en god drink inspirerad av skogens skafferi för att lyxa till det ytterligare innan middagen och slappna av framför brasan i vår lounge.

Ni sover gott i naturnära hotellrum, för att sedan vakna till en generös och näringsrik frukostbuffé.

Borden är tillgängliga för dig och ditt sällskap från kl 18.00.

Varmt välkommna!

14okt 18:00 Restaurang Skog
15okt 18:00 Restaurang Skog

Kontaktinformation

Hertigvägen 7
19331 Sigtuna
Telefon: 08-59257700

Arrangör: Sigtunahöjden

E-post: info@sigtunahojden.se
Hemsida: https://sigtunahojden.se/ho...

Hitta hit