Evenemang

Beatles 60 år, ett år senare. BeatUs plays the Beatles

Prisexempel

325 kr
Inklusive serviceavgifter
Visa alla priser

Den 17 augusti 1960 ägde en spelning rum på Indra Club i Hamburg. Fem unga grabbar från Liverpool hade kommit dit. Tre av de var John Lennon, George Harrison och Paul McCartney, de övriga var Stuart Sutcliffe som avled 1962 och Pete Best som fick lämna gruppen 1962 och ersattes av Ringo Starr.
 
 
De hade visserligen spelat en del tidigare under namn som bland annat The Quarrymen men det här var den allra första spelningen under namnet Beatles.
 
Vi ville givetvis också fira detta unika jubileum Beatles 60 år, på vårt  lilla sätt. Föreläsningar, utställning och konsert planerades och bokades in till den 10 oktober 2020. Sedan kom som bekant ett “litet virus” och satte stopp för alltihop. Det blev vare sig någon festival i Hamburg eller lokalt jubileum för oss.

Men skam den som ger sig. Världens största band är lite för bra för att inte fira även om det nu blir Beatles 61 år istället och i ett mindre format än det tidigare var tänkt.
Den 2 oktober 2021 gör vi ett nytt försök och eftersom originalet av förklarliga skäl inte kan närvara bjuder vi på det näst bästa som finns när det gäller Beatles musik.

BeatUs är bandet som består av Robert Wells musiker och när de inte är ute på vägarna med  Rhapsody in rock ägnar de sig åt att vara Sveriges bästa tolkare av Beatles musik.
Konserten med BeatUs kommer att gå av stapeln på CIK i Knivsta den 2 oktober 2021. 

Biljetter 325 sek (inklusive serviceavgifter) på  https://www.nortic.se/dagny/event/32045

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och säker vid våra evenemang och följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Eventuella ändringar gällande våra evenemang på grund av regering och/eller myndigheters beslut meddelas direkt till biljettköparna, på vår hemsida och i våra sociala kanaler.

02okt 18:00 - 21:30

Kontaktinformation

Box 125
19323 SIGTUNA
Kontaktperson: Krister Persson
Telefon: 08-59254104

Arrangör: Sigtuna Scen & Teater

E-post: info@sigtunateater.se
Hemsida: https://sigtunateater.se/

Hitta hit

Prisinformation

Biljettpris 325 sek. Inklusive serviceavgifter