Evenemang

Lyxigt klassiskt julbord på vackra 1909 Sigtuna Stadshotell

1909 Sigtuna Stadshotells julbord är en designad julbordsklassiker som andas tradition, mathantverk och en känsla av lyx. Allt serverat till en storslagen utsikt över Mälarens inlopp intill granen och de många juleljusen.

Mitt i Sigtuna stad ligger 1909 Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta femstjärniga hotell. Här möts affärsresenärer, turister och Sigtunabor i dörren på väg ut mot Stora gatans julmarknad, shopping- och promenadstråk.

På vår julbordsbuffé återfinns alla de traditionella julbordsklassikerna men med en extra guldkant. Maten här är ett riktigt hantverk, tillagad i vårt eget kök och bageri. Litenheten är storheten. Ett julbord hos oss är gemytligt, nylagat och med det där lilla extra, säger köksmästare Gustav Brixelius.

Men det där lilla extra sitter också i de små detaljerna, i allt från bemötande och service till de nymanglade linneservetterna. Hotellets litenhet skapar en familjär känsla, det känns intimt och personligt, lite som hemma fast med extra allt. Många av våra julbordsgäster återkommer år efter år, vilket självklart är vårt finaste betyg!

Årets julbord serveras som ett klassiskt buffébord som bjuder in till många turer, många sorters sillar, laxar, kallskurna delikatesser, hemtrillade köttbullar, glänsande revben, löjrom och ett storslaget gottebord. Vi vågar lova att här finns allt man kan önska och lite till!

Vårt julbord serveras från den 24 november och fram till jul. Boka bord här. 

Hjärtligt välkomna till oss på 1909 Sigtuna Stadshotell!

Kontaktinformation

Stora Nygatan 3
19330 SIGTUNA
Telefon: 08-59250100

Arrangör: 1909 Sigtuna Stadshotell

E-post: info@sigtunastadshotell.se
Hemsida: https://www.sigtunastadshot...

Hitta hit