Evenemang

Mässan Trädgård & Uteliv med hantverk och deli

På mässan hittar ni utställare som säljer det mesta för trädgård i form av blommor, tillbehör och inredning. Här finns även hantverk i mjuka och hårda material samt keramik som passar till trädgård och hem. Att inreda uterum och trädgårdar har vuxit som tema de senaste åren och du kan hitta både tips och produkter på mässan. Här hittar du de unika produkter som du oftast annars inte hittar i den vanliga handeln.

Delikatesser är ett måste för en god sommar. Här finns allt från havtornsmarmelader, korvar, rökta charkprodukter, fisk, drycker, te, ostar, oliver, sylt och kryddor. i alla möjliga smaker. Vår egen "grillexpert" ger er också tipsen för hur ni lyckas med sommarens stunder vid grillen.

Söker du hjälp med ett specifikt problem till ditt hus eller balkong? Du hittar några utvalda företag på plats som kan hjälpa dig med sommarens olika projekt för husets olika behov. Se utställarlistan på hemsidan för exakt utbud.

Ambitionen med vårt program och våra aktiviteter är att det ska finnas något för de flesta som besöker oss. Ett utbud som ska passa både för dig som kommer själv eller tillsammans med någon samt för er som valt att besöka oss med hela familjen i sällskap.

Här kan du lyssna till föreläsningar om trädgård, få inspiration i våra miniutställningar, se vår konstutställning med tema trädgård, göra barnaktiviteter där barnen kan lära sig odla, pausa med ett trädgårdsspel eller roa er med en tipspromenad för hela familjen.

Food-courten erbjuder allt från kaffe, fika och smörgåsar, till det mer vällagade och varma. Det ska vara lätt att umgås en hel dag på mässan.

För program och föreläsare se hemsidan.
21maj 10:00 - 17:00
22maj 10:00 - 16:00

Kontaktinformation

Steninge Slottsväg 141
Sigtuna
Kontaktperson: Peter Isaksson
Telefon: 070-2735033

Arrangör: Steninge slott

E-post: info@tradgardochuteliv.se
Hemsida: https://www.tradgardochutel...

Hitta hit

Prisinformation

Förköp: Biljettpris 80 kr vid köp före 30/4-2022 via Tickster. Biljettpris i entrén: 100 kr per person. Vi tar emot Swish och betalkort som betalningsmedel i entrén. Alla personer under 16 år går in gratis i betalande vuxens sällskap.