Paket/Erbjudande

Weekend JUL

En del av: Hotell Kristina

Koppla av inför jul med en härlig vistelse i pittoreska Sigtuna stad. Vi har weekendöppet 3-5/12, 10-12/12 och 17-19/12, så passa på att upptäcka ett julpyntat Sigtuna, shoppa i små, unika butiker och njut av miljön i och runt Hotell Kristina under ett dygn. 

Framåt kvällen tänder vi brasan och serverar vårt populära julbord. Upplägget hos oss är som alltid traditionellt med en tvist. Här hittar du allt du önskar i små, smakfulla upplägg, som både är vackra att se på och underbara att äta. Vi väljer att upprepa förra årets succé med ett 100 % serverat julbord även 2021. 

🎄 Parkera gratis uppe hos oss och strosa nerför stigen för att upptäcka Sigtuna

🎄 Hämta biljetter till Sigtuna Simhall (granne med hotellet) och koppla av med bad och bastu under eftermiddagen

🎄 Checka in på hotellrummet från klockan 15. Varsin piccoloflaska mousserande ingår på rummet (meddela oss om ni föredrad alkoholfritt alternativ)

🎄 Vi välkomnar er till middag med värmande glögg kl 18.30. Slå er ned vid ert bord och invänta en kulinarisk resa genom julens smaker.

Hotell Kristinas serverade Julbord:

Vi börjar med att servera er våra hemgjorda sillar med tillbehör. Därefter kommer de goda fiskrätterna och de fina delikatesserna. Julens varmrätt består av Kryddstekt svensk hjortytterfilé med bland annat minikroppkakor, rökt sidfläsk, grönkål och kanelsky. Avsluta med julens ostar och en dessert- och gottebricka, som även den serveras vid ert bord. Ljuvliga smaker av saffran, Rocky road och kanel avslutar er kväll hos oss. Kaffe på maten ingår.

🎄 Häng gärna kvar i vår trevliga bar, där vi serverar allt från närproducerat öl och ekologiskt vin till värmande drinkar. 

🎄 Börja nästa dag med en härlig ekologisk frukost serverad kl 7-10.30. Utcheckning fram till kl 11.

Läs mer och boka i denna länk!

Varmt välkomna att fira in julen hos oss!

Kontaktinformation

Box 127
19323 Sigtuna
Telefon: 08-59258000

E-post: info@hotellkristina.se
Hemsida: http://www.hotellkristina.se

Hitta hit