Evenemang

Jul med CAROLA

Ingen annan artist i Skandinavien är så klart förknippad med julen som Carola. Vi hör julsånger som ’Hej mitt vinterland’ från Carolas allra första julalbum från 1983 i ett virvlande ’vinter-medley’ tillsammans med barnsångare i släden. Likaså de älskade sångerna från Betlehem där vi känner igen Carolas egenkomponerade ’Himlen i min famn’ och ’I denna natt’ mfl. Tillsammans med en 15 manna ensemble med musiker, kör och barnsångare fylls nord Europas största lada med hoppfulla toner ända upp till nock och rakt in i våra hjärtan med en glöd som värmer längre än O helga natts högsta ton!

Efter 38 års turnerande bjuder Carola hem publiken till slottsladan i Steninge slottsby, bara ett stenkast från där hon numera bor. Här framför hon sina julklassiker och personliga gospelfavoriter i en julkonsert som hon själv regisserat och står som producent för.

’Drömmen om att fira in julen med publiken i en lantlig vacker miljö har blivit verklighet’ säger Carola. ’Alla blir lika positivt överraskade när de kommer in i den stora katedralen, som jag kallar ladan för. Stämningen blir precis så äkta och magisk som julens alla sånger förtjänar och som jag själv fick uppleva då jag sjöng in sångerna i Betlehem. De rör djupt vid mitt hjärta än idag och ger den frid och kraft på insidan jag själv behöver i jultid och kan ge vidare av. Publiken kommer från hela Skandinavien och från andra delar av världen för att få maximal julstämning med oss! Det är en oerhört stor ynnest och en mantel jag tagit emot med innerlig tacksamhet som jag önskar vårda på bästa sätt i berättelsen om julens mysterium, för gammal som ung i en himmelsk atmosfär och gemenskap. Publiken ska få med sig en upplevelse utöver det vanliga’ säger Carola med en övertygande ton i rösten.
04dec 15:00 - 16:20
05dec 15:00 - 16:20
11dec 15:00 - 16:20
12dec 15:00 - 16:20

Kontaktinformation

Steninge Slottsby, Steninge Slottsväg 141, 195 91 Märsta
Steninge Slottsby
Kontaktperson: info@julmedcarola.se
Telefon: 0000-000000

Arrangör: In Your Dreams Unlimited AB

E-post: info@julmedcarola.se
Hemsida: www.julmedcarola.se

Hitta hit

Prisinformation

BILJETTER *PLATINA Seat Of Honor Första raden 2295 kr (biljettavgift tillkommer) *GULD Andra raden 1295 kr (biljettavgift tillkommer) *SILVER Parkett 995 kr (biljettavgift tillkommer) *BRONS Läktare 595 kr (biljettavgift tillkommer) *RULLSTOLSPLATSER 595kr (biljettavgift tillkommer) *Varje kategori erbjuder barnrabatt 100 kr (0-12 år), välj då "barnbiljett" för din önskade biljett och kategori All information: www.julmedcarola.se