Evenemang

Alla hjärtans dag - Weekend

En del av: SIGTUNAHÖJDEN HOTELL & KONFERENS

Fira Alla hjärtans dag med en romantisk hotellvistelse och en middagsupplevelse i Restaurang Skog. En weekend för dig och personen du bryr dig om.

Njut av ett dygn i Sigtuna på Alla hjärtans dag. Sigtunahöjden ligger vackert beläget intill skog och natur med utsikt över Mälaren.

Börja med ett besök i vårt rofyllda spa, bada bastu och bubbla i en utomhusjacuzzi med utsikt över Mälarlandskapet. Mellan kl. 14 och 18.30 får du som bokat detta paket Restaurang Skogs Chips & Dipp. Vi rekommenderar att beställa ett glas mousserande eller en god drink till för extra guldkant!

Under kvällen kommer ni att få njuta av stämningsfull livemusik framförd av sångerskan Sofia Fellin och pianisten Fredrik Hermansson. Det är ett kärt återbesök efter uppehållet förra året och i år blir det tredje gången de framför sin fina musik hos oss. Sofia och Fredrik har musicerat tillsammans sedan 2014 och har uppträtt vid ett flertal tillställningar runt om i Sigtuna, där båda är födda och uppvuxna.

Restaurang Skog serverar en femrättersmiddag tillagad av våra prisbelönta kockar, med ett gott vinpaket till om ni önskar. Allt detta med livemusik i bakgrunden.

Sover gör ni skönt och ostört i ett av våra hotellrum, innan ni vaknar upp till vår generösa frukost.

OBS! För att kunna närvara på eventet behöver man visa upp ett giltigt covidpass.

Kontaktinformation

Hertigvägen 7
19331 SIGTUNA
Kontaktperson: info@sigtunahojden.se
Telefon: 08-59257700

E-post: info@sigtunahojden.se
Hemsida: https://sigtunahojden.se/ho...

Hitta hit

Faciliteter

  • Restaurang
  • Bar
  • Terrass / Balkong
  • Konferensmöjligheter
  • Spa