Evenemang

Scenkväll i Kulturlänken - Sofia Fellin kvintett

Efter förra vårens succé då vi kunde lyssna till Sofia Fellin kvintett livestreamad från Kulturumteatern får vi nu äntligen höra Sofia live från Kulturlänkens scen.

Med sig till Scenkväll har hon en klassisk jazzkvartettuppställning med Greger Fellin, saxofon, Fredrik Hermansson, piano, Martin Höper, bas, och Jonas Bäckman, trummor. 

Om Sofia Fellin Garcia

Sofia Fellin Garcia återvände 2017 till sin hemstad Sigtuna för att bilda familj efter sju år i Los Angeles och San Diego, USA, dit hon flyttat för att studera både jazz och klassisk sång. Under tiden i USA framträdde hon bl.a. på musikklubbar, country clubs och festivaler, både i små konstellationer på duo och som vokalist i storband. Här i Sverige har hon tillsammans med pianisten Fredrik Hermansson, kören Sigtuna Sångensemble och andra musiker framträtt på allt från kyrkokonserter till evenemang på restauranger och konferensanläggningar. Sofia är en sångerska som menar att varje ord har en mening och varje sång en berättelse.

Biljetter

Biljetter à 130 kr släpps 12 augusti hos Nortic.se. Biljetter kan även köpas på plats från klockan 18.15 samma kväll.

Om Scenkväll i Kulturlänken

Scenkväll i Kulturlänken är programserien där du kan ta del av spännande kulturprogram i ett mindre och intimare sammanhang i en avspänd atmosfär. Kulturcaféet håller alltid öppet och erbjuder gott att äta och dricka. Låt Kulturlänken bli ditt vardagsrum för en stund!

21sep 19:00 - 20:30

Kontaktinformation

Kulturlänken, Kulturtorget 9
Märsta
Telefon: 08-59126000

Arrangör: Sigtuna kommun

E-post: kulturochfritid@sigtuna.se
Hemsida: https://www.sigtuna.se/even...

Prisinformation

130 kr. Biljetter säljs även på plats från kl. 18.15.