Se och göra

WE COOK OUTSIDE - BBQ & matlagningsevent

En del av: Sigtuna Outdoor Living

Lägg köttet på engångsgrillen från bensinstationen, vänd det någon gång, skrapa bort de kolade bitarna med plastgaffeln, lägg ketchup på det och du är klar. God aptit. Du kan grilla på det sättet. Men inte med oss. Det finns goda skäl till att vi har gjort vår hobby - grillning - till ett yrke.

Vi ser det som ett traditionellt och kulinariskt hantverk som inte bara fyller magen utan också låter dig njuta, firar sommaren och den friska luften och stärker vänskapen. Och eftersom vi vet att vi inte är ensamma om detta, erbjuder vi också grillseminarier för alla grillentusiaster. Våra seminarier är också idealiska som evenemang eller teambuilding.

Ämnena sträcker sig från grundläggande seminarier till alla slags fokuspunkter, för det finns alltid något att lära sig. Tillsammans förbereder och lagar vi läckra rätter, delar med oss av tips och tricks från proffsen och låter allt smaka gott. Efteråt kan du också övertyga andra med dina nyvunna kunskaper och praktiska färdigheter.

Vid ett BBQ-event för i en avslappnad atmosfär med eld och grillning tillsammans kommer ni automatiskt in i avslappnade och trevliga samtal och kan utbyta idéer med varandra.

Läs mer och boka på 

https://www.we-cook-outside.se/grill-workshops/

Kontaktinformation

Wenngarn 111
19391 Sigtuna
Telefon: 46-0734035336

E-post: info@we-cook-outside.se
Hemsida: https://www.we-cook-outside...

Hitta hit