Evenemang

Scenkväll i Kulturlänken: Bill Öhrström

Bill Öhrström har jobbat med allt och alla och har oceaner av anekdoter att berätta om från sina möten från sina karriärer som fotomodell och som musiker. Allt från hur Jimi Hendrix sov över på en madrass hemma hos Bill, till varför han tackade nej till att bli sångare för The Who.

Materialet som framförs under Scenkväll i Kulturlänken är hämtat från skivan GIFT och den kommande skivan OGIFT. Musiken beskrivs bäst som intelligent arrangerad blues med underfundiga svenska texter – en låtskatt inom den svenska bluesen. Bill tolkar bluesen på ett unikt och genuint sätt vilket gör att publiken får den där känslan att man har fått uppleva något som är på riktigt.

Top Dogs är bandet som turnerar med Bill Öhrström och hans svenska material. Top Dogs har specialiserat sig på att agera pickupband till internationella soul- och bluesartister som turnerar i Europa.

Biljetter
Förköp biljetter à 130 kr via nortic.se. Köp biljett.  Biljetter kan även köpas på plats från kl. 18.15 samma kväll.

Om Scenkväll i Kulturlänken
Scenkväll i Kulturlänken är programserien där du kan ta del av spännande kulturprogram i ett mindre och intimare sammanhang i en avspänd atmosfär. Kulturcaféet håller alltid öppet och erbjuder gott att äta och dricka. Låt Kulturlänken bli ditt vardagsrum för en stund!

16nov 19:00 - 20:30

Kontaktinformation

Kulturtorget 9
195 30 Märsta
Telefon: 46-0859126000

Arrangör: Sigtuna kommun

E-post: kulturochfritid@sigtuna.se
Hemsida: https://www.sigtuna.se/even...

Hitta hit