Evenemang

Måns Möller - Mitt perfekta liv - Provföreställning

Måns Möller, den mångsidiga och äventyrliga komikern, återvänder efterlängtat till rampljuset med den nya soloföreställningen ”Mitt Perfekta liv. Föreställningen lovar att bjuda på en unik och humoristisk inblick i Måns värld, full av skratt och oväntade ögonblick.

Föreställningens längd är 90 min, utan paus. Notera att föreställningen som spelas på Kulturumteatern är en provföreställning.

Måns har tidigare imponerat med sina fenomenala scenframträdanden i succéerna ”Sveriges Historia” och ”Världens Historia”, men han har lika mycket erövrat svenska hjärtan med sitt brinnande engagemang för Viggo Foundation, en organisation med målet att stötta barn med autisms rätt till rörelse och utveckling.

"Jag hittade mitt perfekta liv genom Viggos devis - det är kul att vara glad. Mitt Perfekta Liv är en hyllning till den glädje och tillfredsställelse som kan hittas i det vardagliga.” säger Måns Möller.

Plats: Kulturumteatern, Vikingsvägen 2, 195 51 Märsta

Biljetter: Förköp biljetter à 255 kronor via Ticketmaster.se. Direktlänk till biljettsida på Ticketmaster.se; https://www.ticketmaster.se/event/651427

Arrangör: Lifeline Entertainment i samarbete med Sigtuna kommun.

08mar 19:00 - 20:30

Kontaktinformation

Vikingavägen 2
195 51 Märsta
Telefon: 46-46859126100

E-post: kulturochfritid@sigtuna.se
Hemsida: http://www.sigtuna.se/evene...

Hitta hit

Prisinformation

Förköp biljetter à 255 kronor via Ticketmaster.se. Direktlänk till biljettsida på Ticketmaster.se; https://www.ticketmaster.se/event/651427