Evenemang

Bamse och sjörövarskatten

Bamse och Sjörövarskatten är en nyskriven teaterföreställning för hela familjen av Bamse Productions. En spännande och fartfylld show där vi förutom Bamse även får träffa Lille Skutt, Kapten Buster och Stollen.

Äventyret börjar på Farmors vind där Bamse och Lille Skutt hittar en gammal skattkarta. Den väcker äventyrslusten och de ger sig iväg på en resa till Söderhavet. Väl på plats märker de att de inte är ensamma. På samma ö befinner sig nämligen sjörövaren Kapten Buster och hans tokiga major, Stollen. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skutt väntar ett äventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.

Bamse och Sjörövarskatten är en interaktiv föreställning, där karaktärerna behöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram till skatten. Samarbete är ledordet för showen och därför får alla barn som hjälpt till en belöning när föreställningen är slut.

Längd: cirka 50 minuter. Efter föreställningen har du möjlighet att träffa alla karaktärerna.
Passar: Hela familjen, men allra bäst för barn 2-9 år. Föreställningen innehåller ljud- och ljuseffekter.
Röster:
Bamse - Linus Wahlgren
Lille Skutt - Morgan Alling
Kapten Buster - Marko 'Markoolio' Lehtosalo
Berättarröst - Tomas Bolme

Biljetter: Förköp biljetter à 315 kronor inklusive serviceavgift säljs på Nortic.se eller på plats på Kulturumteatern från klockan 13.15. Direktlänk till biljettsida på Nortic.se; https://www.nortic.se/ticket/event/52115

Barn under 2 år gratis om de sitter i knät på medföljande betalande vuxen.

Om arrangören och Bamse på turné

Frågor om föreställningen hänvisas direkt till arrangören Bamse Productions. För information om kontakt besök www.bamselive.se.

Bamse Productions har under de senaste åren producerat en rad olika teaterföreställningar som turnerat över hela Sverige med vår allra käraste björn i huvudrollen. I Bamse och Sjörövarskatten är det första gången vi får möta Kapten Buster och Stollen i ett live-sammanhang. Bamse och Sjörövarskatten är skriven och producerad av Kenny Mattsson.

16mar 14:00 - 14:50

Kontaktinformation

Vikingavägen 2
195 51 Märsta
Telefon: 46-46859126100

Arrangör: Sigtuna kommun

E-post: kulturochfritid@sigtuna.se
Hemsida: http://www.sigtuna.se/evene...

Hitta hit

Prisinformation

Förköp biljetter à 315 kronor säljs på Nortic.se. Barn under 2 år gratis om de sitter i knät på medföljande betalande vuxen. Direktlänk till biljettsida på Nortic.se; https://www.nortic.se/ticket/event/52115