Evenemang

Scenkväll: Lise & Gertrud

Lise & Gertrud, denna karismatiska duo, slår år efter år knockout på publiken med sina versioner av låtar som ”alla har hört”. Med två ruskigt samspelta sångröster och en makalös cello når de musikaliska svindlande höjder och alltid med en stor portion humor och självdistans i dialogen mellan låtarna.

Nu dyker de ner i Eva Dahlgren och Marie Fredrikssons låtskatt och igenkänningen är hög. Med programmet Tack för din musik: Eva Dahlgren och Marie Fredriksson, lyckas de skapa något eget och äkta personligt kring Eva och Maries, för många älskade låtar.

Under 25 år har Lise & Gertrud stått för en högoktanig underhållning i alla möjliga och omöjliga sammanhang. De har synts i allt från Allsång på Skansen och Så ska det låta, till Idrottsgalan och Nobelfesten. De rör sig i gränslandet mellan finkultur och populärunderhållning.

” De är live-artister av rang, med stor närvarokänsla och omedelbar publikkontakt.”
Nya Lidköpings tidning

"En perfekt blandning av humor och allvar"
Piteå-Tidningen

Biljetter: Förköp biljetter à 150 kronor på Nortic.se eller på plats i Kulturlänken från kl. 18.15. Direktlänk till biljettsida på Nortic.se; https://www.nortic.se/ticket/event/52844

Om Scenkväll

Scenkvällarna bjuder på spännande konserter och föreställningar i en avspänd atmosfär på våra olika kulturscener Kulturlänken, Biokällan och Kulturumteatern. Innan scenkvällarna erbjuder Kulturcaféet gott att äta och dricka.

Arrangör: Sigtuna kommun

10apr 19:00 - 20:20

Kontaktinformation

Kulturtorget 9
195 30 Märsta
Telefon: 46-46859126100

Arrangör: Sigtuna kommun

E-post: kulturochfritid@sigtuna.se
Hemsida: http://www.sigtuna.se/evene...

Hitta hit

Prisinformation

Förköp biljetter à 150 kronor på Nortic.se eller på plats i Kulturlänken från kl. 18.15. Direktlänk till biljettsida på Nortic.se; https://www.nortic.se/ticket/event/52844