Padelcoach – WE Arlandastad

Padelfeber håller i sig i Sverige. Padel har verkligen gått som en löpeld genom hela vårt avlånga land. Sigtuna är inget undantag, här har vi ett brett och gediget utbud av padelbannor. Alltifrån nya fräscha bannor inomhus till naturskön utomhus bannor vid vattnet. På WE Arlandastad erbjuds idag två fina inomhus bannor. I början av sommaren öppnar de upp utomhus banor på WE Stadsängarna och i augusti även en ny inomhus padelbanan i toppklass.

Vi har tagit pulsen på Alexander Lund som jobbar som padelansvarig på WE Arlandstad.


- Här på WE Arlandastad erbjuder vi två fräscha och fina padelbannor. Mitt ansvar inkluderar allt ifrån att lägga upp bokningsbara lektioner, till att anordna event och padelskola berättar Alexander.
Padelskolan har varit väldigt omtyckt och erbjuds i 5 olika nivåer, med lägsta nivå för barn och ungdomar ända upp till proffsnivå. Kursen erbjuds i 5 alternativ 10 gånger 1 timme per vecka och då får man en grundlig genomgång av alltifrån teknik i grundslagen eller volly till hur man bäst använder sig av väggar och glas i buren.
Man kan även boka in enstaka lektioner per timme för att finslipa på sin teknik. Padel är en sport som passar många målgrupper allt ifrån barn och ungdomar upp till pensionärer.

Varför ska man komma och besöka er på WE Arlandastad?
Vi har otroligt fina banor inomhus här på Arlandastad med bokningsbara speltider smidigt i playtomic. Det är rent och snyggt och väldigt fräscht då det är nybyggt. En härlig miljö att vistas i både förre, under och efter träningen. I loungen kan man hänga efter dusch och bastu och njuta av en riktigt god kopp kaffe, som WE bjuder på. På fredagar samt helgerna anordnar vi Vinnarbana & Cup Americano, ett rolig och uppskattat initiative. 

Om du får ge 3 tips till en som ska testa på padel för första gången – vilka är tipsen?

1. Mycket glädje – det ska vara kul att spela padel.
2. Använd inte för mycket kraft
3. Ta dig fram mot nät.

 

Läs mer och boka din padelcoach på Padel - WE Arlandastad