Padelmässa i Sigtuna 16-18 sep

En padelmässa med extra allt i Sigtuna. 

Padel Expo är skapad för den padelälskande folkmassan. Under tre fullspäckade dagar ges du som älskar padel ett smörgåsbord av allt mellan himmel och jord för att utveckla din kunskap kring sporten.

Under mässan kommer du kunna ta del av och testa de senaste nyheterna från de ledande aktörerna på Sveriges padelmarknad, träffa våra experter för tips om hur du optimerar din träning och förbättrar ditt padelspel och se en spännande kändisturneringar.

 

  1. Hur går allt med Padel Expo? Mässan rullar på som tåget, vi har i nuläget mer än 150 utställare från hela världen och numera har Padel Expo vuxit sig till att bli världens största padelmässa, vilket är riktigt kul förstås.
  2. Vad kan era besökare få uppleva på plats på Padel Expo? På mässan kommer våra besökare få ta del av alla de senaste nyheterna inom padel, så som rack, konfektion, rehab, tillbehör m.m. Utöver våra demobanor där besökarna får möjlighet att prova produkter, träffa elitspelare och få personliga tips och råd från kända padeltränare så utlovas en riktig stämningshöjare i form utav våra tre olika turneringar på Center Courtsen inne på Expo’t. Vi kommer beta av allt från Mr. Padels Hockey vs Fotboll där Thomas Brolin och Challe Berglund är lagkaptener, Padel Expo Celebrity där våra kändispar får möta kvalade mixed par, samt vår sanktionerade tävling, Padel Expo Open där både F16, P16 samt Dam & Herr A gör upp i slutspelet.
  3. Hur ser ni på att WPT anordnas samma vecka och helg? Ända sedan vi fick ta del av den nyheten så har vi sett det som positivt. Det kommer bli en fantastisk padelhelg i Stockholm där alla padel entusiaster riktar blickarna mot huvudstaden. Vi har även lösgjort så att det finns kostnadsfria Shuttlebussar som kör mellan WPT och Padel Expo samt möjliggjort halvdagsbiljett för dem som vill hinna med båda tillställningarna.
  4. Kommer världsspelarna att vara på plats under mässan? Ja, det stämmer. Både de svenska elitspelarna samt flera av de internationella stjärnorna kommer att vara på plats under mässhelgen.

Läs mer och boka er biljetter på www.padelexpo.com/