Sommarhotell i Sigtuna! 

Äntligen sommar och semestern hägrar. Det är dags att ta fram kalendern och boka in sommarens alla härligheter.  Unna er ett miljöombyte och lyxa till det med en hotellvistelse i natursköna Sigtuna. 
Nedan listar vi sex härliga Sigtunahotell att checka in på i sommar. 

Hotell Kristina 
Sommarhotell = öppen restaurang, gård och hotell 7 dagar i veckan 28 juni - -15 augusti.
Besök oss för en bit mat i vår nyrenoverade restaurang, en gourmetbricka med något gott att dricka på gården, boka rum med frukost eller en av våra paketupplevelser för att besöka Sveriges äldsta och enligt oss mysigaste stad Sigtuna under några sköna dagar. 

Läs mer och boka här

Sigtuna Stadshotell 
Sommarlyx till fyndpris! 1909 Sigtuna Stadshotell ligger som en välslipad juvel, i hjärtat av Sveriges äldsta stad. Framför fasaden på vårt femstjärniga hotell breder Sigtunaviken ut sig, lika vacker som när hotellet uppfördes 1909. Njut av sommaren i vackra Sigtuna och Sveriges minsta femstjärniga hotell. 

Under juli och till mitten av augusti, vecka 27-32, är hotellet,  den vackra matsal och sjösidans uteservering öppet från torsdagar kl 15 till söndagar kl 12.

Läs mer och boka här

Rosersbergs Slottshotell 
Sätt guldkant på sommaren och bo i en bländande vacker slottsmiljö med himmelsängar och kakelugnar. Slottet är omgivet av vacker natur med möjlighet till härliga, promenader, längre vandringar och bad. Missa inte att boka in en intressant guidning av de välbevarade visningsvåningarna i det kungliga slottet. Varmt välkommen till en oförglömlig upplevelse! 

Läs mer och boka här

 

Sigtunastiftelsen  
Unna er något särskilt i sommar. Upplev den unika och rogivande miljön som för tankarna till Italien. Anrika Sigtunastiftelsen ligger i centrala Sigtuna stad med promenadavstånd till den glittrande Mälaren och Stora gatans små kaféer och butiker. 

Sommarhotellet är öppet följande dagar (30 juni - 15 augusti )
Hotell: onsdag - söndag
Frukost: torsdag -söndag
Lunch: torsdag - lördag
Middag: onsdag- lördag

 

Läs mer och boka boende här

 
Steningevik 
I sommar erbjuder vi en unik möjlighet att ta med nära och kära till Steningevik. Njut av fantastisk mat, en drink på verandan med utsikt över Mälaren, ta ett dopp från vår brygga och somna sen gott i sköna sängar.Här finns mycket att se och uppleva –strosa i vår lummiga trädgård, ta en promenad i slottsparken, shoppa på Steningeladan, vandra, cykla, spela boule och golfa med mycket mera. 

Läs mer och boka här

 

Sigtuna vandrarhem 
Välkommen till Sigtuna folkhögskola och vårt STF vandrarhem – ett billigt, enkelt och mysigt vandrarhem med närhet till både natur och stad. Vare sig du är ute efter en övernattning här i Sigtuna eller en mindre semester med familjen så har vi något som passar dig. 

 

Läs mer och boka här