Lediga tjänster i Sigtuna

Inom besöksnäringen i destinationen Sigtuna finns många spännande arbetsplatser och möjlighet till en karriär i världens mest spännande, utvecklande och roliga bransch. Här kan du arbeta på Sveriges största flygplats- Arlanda, på något av alla våra fantastiska hotell, restauranger, inom handeln eller hos andra besöksnäringsföretag.

På denna sida samlar vi de lediga tjänsterna som vi vet finns hos våra partners och i vår egen organisation.

Eventuella frågor om utlysta tjänster besvaras direkt av respektive företag!

Varmt välkommen att bli en del av Sigtunas framgångsrika och roliga besöksnäring!

Lediga tjänster i Sigtuna

 

Swedawia

Se deras lediga tjänster HÄR

Sigtuna kommun

Se deras lediga tjänster HÄR

Sigtunahöjden

Se deras lediga tjänster HÄR

Sigtunastiftelsen

Se deras lediga tjänster HÄR

Traning Partner 

Se deras lediga tjänster HÄR

 

Är du Destination Sigtunas nya VD?

Destination Sigtunas uppdrag är tydligt: att få omvärlden att upptäcka Sigtuna som upplevelsekraft både som privatperson och som företag. Destinationen omfattar i dagsläget; Arlanda, Märsta, Rosersberg och Sigtuna stad. Det är mycket spännande som händer inom destinationens geografiska platser som kommer öka möjligheten för människor att mötas, även på ett internationellt plan. Detta kommer öka trycket på efterfrågan där destinationen redan nu behöver ligga i framkant med innovativa lösningar som andas framtid.

Sigtuna har Sveriges största flygplats, Arlanda, och bär på en rik historia. I över 1000 år har människor från hela världenmötts här. De magiska slotten, den vackra naturen och vattnet, ruinerna och den storslagna historien tillsammans med den unika atmosfären från alla butiker, restauranger, caféer och hotell är några av anledningarna till att Sigtuna är en så älskad plats. Det är även därför Destination Sigtuna behöver fokusera på den framtid som ställer krav på att både bevara det unika i historien och samtidigt vara en destination som andra aktörer ser som en förebild i skapande av innovativ affärskraft.

Förändringsresan

Destination Sigtuna ska i samverkan med kommun, näringsliv och civilsamhälle lyfta Sigtuna som destination och skapa upplevelsekraft. Destination Sigtuna ska därmed aktivt bidra i arbetet med att utveckla destinationen med sina attraktiva upplevelser ur ett besökarperspektiv.

Vi står inför ett viktigt transformationsarbete där destinationen växer vilket kommer resultera i att efterfrågan av fler mötesplatser för internationella sammankomster och att privatpersoners resande ökar. Som VD behöver du ligga i framkant och ha en plan för hur destinationen ska hänga med i denna expansion. Du behöver se nya möjligheter till att bygga affärer och vara orädd för att tänka i nya banor.

Vi behöver någon som kliver in med en entreprenörsanda och vågar utmana oss i vad vi kan göra annorlunda för att nå våra framtida uppsatta mål. Vi vill att du kommer in och tar stora kliv som resulterar i märkbar skillnad!

Vi vill b.la att du bidrar till att:

-Bygga starkare varumärke.
-Öka omsättning från privatresenärer och bidrar till större marknadsandelar för
mötesmarknaden.
-Fånga in fler företag som vill engagera sig och därmed öka extern finansiering till bolaget.

Du är en god omvärlds och trendbevakare. Vi kommer sätta stor tilltro till din förmåga att bedriva de förändringar som är enligt mål de närmsta åren. Vi söker därför en rutinerad ledare, en entreprenör som vill vara med och utveckla destination Sigtuna.

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap och som är en duktig projektledare. Du behöver nödvändigtvis inte vara VD idag men har en roll där detta blir ett tydligt nästa kliv i karriären. Du har i dina tidigare roller bedrivit en förändringsresa med goda resultat. Du är en tydlig, strukturerad ledare som styr med tydliga mål och är en god relationsbyggare och kommunikatör. Du är en engagerad och
handlingsorienterad person som inte räds för att ställa krav och fatta svåra beslut.

Vad kan vi erbjuda dig?

Här får du ett unikt tillfälle att fortsätta utveckla en spännande verksamhet
tillsammans med engagerade medarbetare. Som VD får du möjlighet att arbeta tillsammans med företagare och en kommun som kännetecknas av våra värderingar:

-Nytänkande – visionärt med en trygg grund i 1000 år av historia.

-Medskapande – en öppen och välkomnande grundsyn.
-Hållbart - med sikte på 1000 år av framtid.

Du får möjlighet att bidra till Sigtunas framtida utveckling och låta dina medarbetare
växa i en inspirerande och händelserik miljö.

Låter detta som rätt utmaning för dig?
I denna rekrytering samarbetar Sigtuna kommun med ES Recruitment & Coaching,
Om du är nyfiken och vill ha mer information kontakta rekryteringsansvarig Eleonor
Sjunnevik, tfn 0735-017810 eleonor@escoaching.se

Välkommen med din ansökan!

Se film om tjänsten HÄR