Återupptäck varandra i Sigtuna! 

Att hålla kärleken vid liv är för många av oss en utmaning. Vardagen ställer stora krav och ju fortare ekorrhjulet snurrar desto svårare kan vi uppleva att det är. 

Det vi vet är viktigt är att i vardagen bibehålla intresset för varandra. Att med genuint intresse fråga varandra hur dagen varit. Ställa frågor om drömmar och mål och aldrig tro att man redan vet svaret.  
 
Lika viktigt är det att avsätta tid för varandra. Tid där vi ser varandra och gör något tillsammans. Att bara gå runt under ett och samma tak är inte tillräckligt – man behöver aktivt göra något för att verkligen uppmärksamma varandra. Inte minst om man har barn.  

Ett härligt och positivt sätt att vårda förhållandet och ta hand om varandra på är att fira bröllopsdag eller den dag man blev tillsammans. Det vet vi i Sigtuna. En plats som gjord för romantik och där många valt att förlova sig, gifta sig och att komma till för en romantisk weekend.

  
Den tusenåriga staden bjuder in till långsamt strosande men erbjuder också rika möjligheter till gemensamma aktiviteter av olika slag. Utbudet av personliga hotell med utmärkt mat och hög service är stort. Här finns goda förutsättningar för att ni ska kunna ha det riktigt bra och ägna er helt åt varandra.  
 
Hjärtligt välkomna!