Exklusiva pop-up vigslar

Det är lätt att ett vackert bröllop ofta kräver månader av planering, en stor budget och massa förberedelser kring logistiken men tack vare det nya konceptet Exklusiva pop-up vigslar arrangerade av Atelier M&K är det inte längre fallet.

Nu kan ni få allt som tillhör ett fullskaligt bröllop i ett intimt format för en kostnad som är likvärdig med vad ett stadshusbröllop kan kosta.

"Det är en dröm att få planera dessa vigslar eftersom vi får möjligheten att skapa med stor kreativitet och verkligen ge paren allt det där som hör ett bröllop till utan kompromisser.  Vi ser till att alla detaljer är väl genomtänkta och gör små justeringar för att det ska kännas anpassat till paret som gifter sig.

Vi älskar att arbeta med detta och det är en lycka att få vara en liten del av den stora dagen”

-Madeleine och Karolina

Det säger Madeleine & Karolina på Atelier M&K som under pandemin såg behovet av att anordna exklusiva men samtidigt personliga vigslar där bröllopspar inte behöver stå uppradade på kö för att säga ja till varandra. Det ledde till att de kom på konceptet med sina Exklusiva pop-up vigslar och efter förra årets succé arrangerar de återigen en på Sigtunastiftelsen i Sigtuna stad den 14:e maj 2022. Läs mer eller boka in er här

 

Deras pop-up vigslar riktar sig till de par som inte vill gifta sig på ett stadshus eller i ett rådhus utan istället önskar säga JA! till varandra på en vacker plats tillsammans med sina närmaste och samtidigt slippa onödig stress eller oro kring logistik och planering.

Vid en pop-up vigsel arrangerad av dem ges par möjligheten att gifta sig under en personlig ceremoni, njuta av stunden med närstående och erhålla fantastiska foton att minnas dagen med.

En konsultation med Karolina och Madeleine ingår innan bokning och då gås allt inför dagen igenom, de informerar om de legala processerna och får även hör om parets förväntningar och önskemål för att kunna skapa en personlig känsla under pop-upen. Det är välplanerat, smidigt och tryggt att gifta sig under en av deras pop-up vigslar.

Själva vigslarna sker en och en löpande under dagen och varje par får en tid tilldelad sig då allt fokus är på just dem. Det finns två alternativ att välja mellan: Magnifique och Petite.

I en pop-up vigsel ingår:

  • 45 min (Petite) eller 75 min (Magnifique)
  • En vackert dekorerad vigselplats
  • En borgerlig vigselförrättare och två vittnen
  • En personligt skapad brudbukett och corsage
  • En bröllopsfotograf som är med paret från first look till ceremonin till familjefotografering och porträttfotografering (25 högupplösta bilder i Petite och 40 högupplösta bilder i Magnifique)
  • En bröllopskoordinator
  • Alkoholfri dryck samt lättare mingel för sällskapet
  • Fantastiska erbjudanden från samarbetspartners (hår och makeupartist, transport, bröllopstårta, musiker)

 

Utöver allt detta erbjuder Sigtunastiftelsen måltider och övernattning i fantastiska paket.

"Dröm att få gifta sig i en vacker miljö, bara jag & min livskamrat. Så vackert & bra arrangerat av alla inblandade. Fick snabb återkoppling kontinuerligt & blev väl omhändertagna på vår stora dag. Stort Tack! Ett perfekt alternativ, kan verkligen rekommendera konceptet!”

  • Klara, brud pop-up vigsel Sigtunastiftelsen 2021

Madeleines och Karolinas passion är att skapa vackra miljöer och anordna exklusiva event. I grunden är Madeleine florist och Karolina bröllopskoordinator och stylist sedan många år tillbaka. De arrangerar utöver exklusiva pop-up vigslar även konceptbröllop och inspirationsevent för blivande bröllopspar samt driver ett nätverk för folk i bröllopsbranschen.

Är ni intresserade av att höra mer om pop-up vigslar eller har ytterligare frågor är ni varmt välkomna att höra av er till Atelier M&K på info@byateliermk.com eller läs mer på www.byateliermk.com