Fira kärleken!

Det är få platser som kan mäta sig med Sigtuna när man tänker på romantik. Ruinerna, slotten, den pittoreska staden, Strandpromenaden och destinationens många mysiga hotell, restauranger, butiker och caféer. Alla är de perfekta platser för att fira kärleken och ägna varandra värdefull tid.


Släpp vardagens måsten och sätt guldkant på tillvaron under alla hjärtans dag den 14 februari 2023.

 

Överraska någon du tycker om. Gör något extra som att boka in en riktigt god middag, en lyxig hotellnatt, ljuvligt Afternoon tea, ett mysigt biobesök eller en vintervandring med avslutande gofika.

Hotell Kristina 

Unna er Hotell Kristinas 3-rätters middag på alla hjärtans dag och njut av riktigt god mat i deras trevliga restaurang.

Alla hjärtans dag firas med en riktigt fin 3-rätters middag ❤️

Läs mer och boka på Hotell Kristina.

 

Sigtunahöjden 

Sigtunahöjden ligger vackert beläget intill skog och natur med utsikt över Mälaren. På Sigtunahöjden kan du fira kärleken med ett avslappnat besök i relaxavdelningen, en god fördrink i loungen och avsluta kvällen med en läcker femrättersmiddag. Restaurang Skog välkomnar er till en välkomponerad och romantisk middag på alla hjärtans dag. Köksmästaren Patrik med sitt team planerar mat och dryck för att skapa den optimala romantiska känslan baserat på säsongens ingredienser.

Livemusik

Efter er romantiska middag framför sångerskan Sofia Fellin Garcia och gitarristen Erik Janson ljuvlig musik.

Sofia återvände till Sigtuna 2017 efter sju år i Los Angeles och San Diego, USA. Där studerade hon både jazz och klassisk sång som hon tar med sig till sin hemstad. Sofia har framträtt på flertal olika sammanställningar som på musikklubbar, country clubs, festivaler, kyrkokonserter och evenemang på restauranger samt konferensanläggningar.

Erik har spelat gitarr länge och samarbetat med många olika artister. Nyligen spelade han med Måns Zelmerlöw och Carola på Grand X-mas och GES under deras avskedsturné. I år gör Erik premiär på Sigtunahöjden med Sofia den 14 februari på alla hjärtans dag. För Sofia blir det ett kärt återbesök hos oss.

Läs mer och boka här på Sigtunahöjden.

 

1909 Sigtuna Stadshotell

Alla hjärtans dag 14/2 öppnar vi vår matsal för alla som vill vill njuta av goda smaker, fira kärleken eller visa uppskattning till den älskade vännen. Köksmästare Gustav Brixelius härliga meny med val för alla smaker serveras denna kväll: meny

Bordsbokning på Sigtuna Stadshotell

Varje lördag kan du boka vårt ljuvliga Afternoon Tea att avnjuta i deras lounge eller matsal. Varma scones med hemlagad marmelad, sandwiches och fina små godsaker från eget bageri serverade på våningsfat. Komplettera gärna med ett glas bubbel för att göra bakverken ännu godare.

Läs mer och boka Afternoon Tea här.

 

Rosersbergs Slottshotell - Romantik på slottet

Är det dags för att bjuda din speciella vän på en romantisk getaway? Kom till Rosersbergs Slottshotell och ät kungligt, koppla av och njut av vår härliga slottsmiljö! Börja kvällen med en flaska mousserande vin tillsammans med färska bär och choklad. Under kvällen serveras en trerättersmiddag i slottets matsalar. Sjunk ner i en härlig fåtölj med något gott att dricka innan eller efter middagen. Vakna upp till en stor härlig frukostbuffé. Kombinera gärna ert besök med en promenad eller joggingtur i den vackra naturen runt slottet.

Tips! Lägg till vandringstillägg om ni önskar starta upp vistelsen med en frisk promenad i skogarna. Vi packar i ordning matsäck och skickar med karta. Vill ni heller lyxa till det lite extra på rummet finns också champagne, ölkorg och korvar att välja till. 

Läs mer och boka på Rosersbergs Slottshotell.

Cicciotto Trattoria Pizzeria - Romantisk middag á la Lady & Lufsen?

Cicciotto är den italienska restaurangen i centrala Sigtuna stad med ett utbud av italienska smaker. Här serveras Napolitana pizza, pasta, charkuterier att ta med hem eller äta i den varma och välkomnande restaurangmiljön.  Cicciotto är en plats att besöka där en ljus eftermiddag övergår till en varm och harmonisk kväll. Baren erbjuder en mängd cocktails inspirerade av italienska favoriter samt en omfattande vinlista. 

Läs mer och boka på Cicciotto. 

 

Den perfekta presenten

Kanske vill du skämma bort din vän eller käresta med en present. En bra idé är att köpa ett presentkort. Skönhetsbehandling, hårvård, kläder, böcker, biobesök, inredning, leksaker, träning, mat & dryck, underhållning och mycket mer finns i utbudet hos de drygt 40 företag som tar emot presentkorten.

Presentkorten är på 200:- /st och säljs av ICA Supermarket Sigtuna (vid postinlämningen) samt på Sigtuna Sport Uteliv.

De är giltiga i 2 år från inköpsdatum och kan användas vid ett köptillfälle (kan ej lösas in mot kontanter).

Läs mer om Sigtuna stads presentkort.