Fria till din älskling i Sigtuna!  

Våren är en härlig tid för kärlek och förälskelse. Kanske tillhör ni dem som börjat fundera på att gifta er. Är det kanske nu det är dags att ta nästa steg och göra slag i saken genom att fria?

Men hur ska man genomföra frieriet? Vad passar er? Spontat och personligt eller kanske mycket välplanerat. Vi tror på kärleken och vill gärna bidra med några tips. 

På vilken plats ska man vara? I vilken stund passar det?  
Fria på alla hjärtans dag! Ja, det kan tyckas vara klyschigt men vad passar egentligen bättre än ett frieri på kärlekens dag? Fint också att bära med sig som ett framtida minne. Alla hjärtans dag är en dag som garanterat uppmärksammas varje år. 

Ett frieri på en restaurang är klassiskt! Gå ned på knä och ta fram ringen ur fickan eller placera den lite tjusigt tillsammans med desserten. Kanske som en överraskning i ett glas champagne?  
Sigtuna har ett antal förstklassiga restauranger där prisbelönta kockar och en härlig och personlig atmosfär bidrar till de perfekta förutsättningarna för en oförglömlig upplevelse.

Sigtunas restauranger  
 
Överraska - Åk i väg på en weekend eller en större semesterresa 
Kanske har du en partner som älskar överraskningar. Varför inte planera in något mer storslaget? Be din älskling att packa en väska och avslöja inte destinationen förrän ni är framme.  
Ta tillfället i akt och fria på en romantisk plats. Kom till pittoreska Sigtuna! Är det en mysig weekend som känns rätt finns här många härliga hotell att välja mellan i vår historiska och natursköna miljö.  

Romantisk weekend i Sigtuna
 

I romantiska Sigtuna är även närheten till Arlanda ett plus. Vill ni kombinera ett frieri i den mysiga staden med en resa? Med sådana högtflygande planer finns den internationella flygplatsen endast 20 minuter bort. Vill ni lyxa till det rejält i samband med er resa vill vi tipsa om Arlanda VIP-service. Med deras hjälp får ni en upplevelse utöver det vanliga och ett bekvämare sätt att resa.  
 
Vi vill till sist skicka med att Sigtuna är en fantastisk plats för ett bröllop. Många är de brudpar som vittnar om hur mycket staden betyder för dem efter att de valt att gifta sig här. 

Ta del av vårt romantiska utbud i Sigtuna!