Vilken konferenstyp är du? 

Konferenser är något som ingår i de flesta företags årshjul. Många organisationer ser också värdet av att skapa förutsättningar som bidrar till att konferensen inte bara är produktiv ur företagsperspektiv utan också upplevs som rolig och som bättrar på känslan av samhörighet.  
Vad som inspirerar och motiverar olika typer av personligheter är naturligtvis individuellt.

Nedan har vi skissat på några olika typer. Så klart är de flesta av oss inte bara en typ utan en blandning av flera. 

  • Adrenalinjunkien 

Är du den som tappar en massa energi av att sitta still vid ett konferensbord och som behöver en daglig dos adrenalin? Älskar du känslan när hjärtat slår snabbare, sinnena skärps och ett euforiskt njutningstillstånd sprider sig i kroppen? Åka snabbt, klättra högt och dyka djupt är kanske din grej.  

  • Gourmén 

Är du den som direkt kollar upp vilken mat du kan förvänta dig att bli serverad på konferensen och som sedan gärna frågar efter tillagning, kryddning etc. om något extra gott serveras? En person som lägger stor vikt vid god mat och dess kvalitet och som har full span på nya trender inom mat & vin.  

 

  • Kulturälskaren 

Är du den som för att få ut det mesta av arkitektur och omgivningar läser på innan du kommer till en ny plats? Går du i gång när du hittar platser med en litterär koppling, platser att läsa om och på och platser där du bara kan insupa atmosfären och kanske kittlas av tanken på att det var här det hände.  

 

  • Naturmänniskan 

Är du trädkramaren som har ett stort behov av att fylla på med energi i naturen? Värdet av den positiva påverkan det har att vistas i skog och mark är kanske något du vetat länge. Du kanske är den som söker upp den kravlösa möjligheten att andas in skog och hav och som tydligt känner hur dina sinnen skärps och hur livskraft och energi fylls på. 

 

 

Se Sigtunas breda och varierande utbud av aktiviteter i samband med möten och konferenser HÄR.