Sveriges största jaktmässa kommer till Wenngarn

Swedish Game Fair, Sveriges största utomhusmässa inom jakt, hund och outdoor flyttar till Wenngarns slott. 20 000 besökare och 350 utställare beräknas komma till Wenngarn i slutet av maj.

Med sin unika anläggning, i hjärtat av Mälardalen, har Wenngarn stora möjligheter att skapa evenemang utöver det vanliga. Det magiska slottet med sin barockpark, i nära anslutning till hotell och restauranger, gör Wenngarns slottsområde till en exceptionell plats för arrangemang av större karaktär.

– Satsningen tillsammans med Swedish Game Fair ligger precis i linje med vår ambitiösa utveckling av Wenngarns Slott. Vi har skapat en unik evenemangsplattform som få har och vi är enormt stolta över samarbetet med Swedish Game Fair, säger Björn Lidström som tillsammans med sin kollega Billy Hamrén driver Wenngarns Slott.

Tullgarns slott och Skokloster har tidigare varit värdar för Swedish Game Fair. Nu berättar arrangörerna att det är dags att ta nästa steg, utveckla mässans aktiviteter och shower och flytta mässan till en ny slottsmiljö.

– För varje år har mässan växt och nu behöver vi större utrymmen med bättre infrastruktur, i rätt miljö och med rätt förutsättningar. Därför känns det riktigt bra att komma till Wenngarns Slott, säger Torbjörn Larsson, VD på Swedish Game Fair.

Mässan äger rum den 31 maj – 2 juni och beräknas locka 20 000 besökare och 350 utställare. Mässan kommer att vara full av uppvisningar, tävlingar och utställningar som bland annat inkluderar världens bästa trickskytt Raniero Testa, häftiga jaktbilar, pickupper, ATV- och UTV:er samt möjligheten att testa på lerduveskytte. I området kommer det också att säljas viltmat i Food Courts. Även stjärnkockar kommer att vara på plats och laga, stycka och ge sina bästa tips om viltmat.

Läs mer och boka dina biljetter på Swedish Game Fairs hemsida.