Sagojakten 2022

Ta med familj och vänner och delta i Sagojakten. Leta efter sagor i 25 skyltfönster i Sigtuna stad och lista ut vilken saga man tänker på. Från och med lördagen den 26 november och fram till den 18 december kan ni delta. Fem vinnare meddelas kort därefter.
Vill man vara med och tävla finns tävlingsformulär i de deltagande butikerna eller digitalt på Sigtuna Stads företagares hemsida www.sigtunastad.se. Lösningarna kan sedan lämnas in i någon av dessa. Lycka till!

Vad är Sagojakten?

Sagojakten är en aktivitet som startade för ca fyra år sedan och som går ut på att butiker i Sigtuna pyntar sina skyltfönster i ett sagotema. Vilken saga som gömmer sig i de olika fönsterna får man gissa sig till och den som får flest rätt vinner ett litet pris.

 

Hur gör man för att delta?
För att delta måste du ha ett svarsformulär som du fr.o.m 26/11 kan hitta i någon av våra butiker längts och intill stora gatan eller så hittar du det digitalt på Sigtuna Stads företagares hemsida www.sigtunastad.se. Det kan även lämnas in hos alla butiker som är med.


När är den?
Sagojakten startar 26/11 och håller på fram till 18/12. Fem vinnare meddelas kort därefter.

Var hittar man den?
I år kommer det finnas ca 25 sagor utspridda längst och intill Stora gatan i Sigtuna. I svarsformuläret och på hemsidan hittar du en karta som visar vart de olika butikerna finns.

 
Vad kan man vinna?

De fem som lyckas pricka rätt på flest sagor kommer att vinna ett presentkort som går att lösa in en mängd olika butiker, caféer och restauranger runt om i Sigtuna. Läs mer på www.sigtunastad.se.