Sagojakten 2023

Ta med familj och vänner och delta i Sagojakten. Leta efter sagor i 26 skyltfönster i Sigtuna stad och lista ut vilken saga det handlar om. Från och med lördagen den 25 november och fram till den 31 december kan ni delta. Fem vinnare meddelas därefter.Vad är Sagojakten?

Sagojakten är en aktivitet som startade för ca fem år sedan och som går ut på att butiker i Sigtuna pyntar sina skyltfönster i ett sagotema. Vilken saga som gömmer sig i de olika fönsterna får man gissa sig till.

Hur gör man för att delta?
För att delta behöver du hämta ett svarsformulär i någon av butikerna längs Stora gatan som deltar i Sagojakten, eller digitalt hos Sigtuna Stads företagarförening. Formuläret kan sen lämnas in hos alla butiker som är med.

När är den?
Sagojakten startar 25 november och håller på fram till den 31 december.

Var hittar man den?
I år kommer det finnas 26 sagor utspridda längs med Stora gatan och Långgatan i Sigtuna. I svarsformuläret hittar du en karta som visar vart de olika butikerna finns.

Vad kan man vinna?
Det kommer att lottas ut 5 stycken presentkort från Sigtuna Stads företagarförening. Presentkortet går att lösa in i en mängd olika butiker, caféer och restauranger runt om i Sigtuna. Läs mer på www.sigtunastad.se.

Läs mer om evenemanget här.