Boende

Hotell Kristina

Välkommen till Hotell Kristina, perfekt beläget bara 250 meter från Stora Gatan i Sigtuna, med vacker utsikt över Mälaren. 

Hotellet grundades 1990 i tre Q-märkta byggnader, som i över femtio år inhyst den anrika internatskolan Sigtunaskolan. Vi driver en omtyckt restaurang i modern funkisstil där fokus ligger på högklassig, ekologisk mat och dryck och ett hotell dit både privata och företagsgäster kommer. Vi älskar att överraska och har alltid spännande event och kul upplevelser på gång.

Tips! Sommarhotell 27/6-14/8 = restaurang, bar och lounge samt uteservering 7 dagar i veckan. Välkommen!

Restaurang

I vår omtyckta restaurang serveras allt från morgonens generösa frukost till kvällens festliga middag. Vi använder alltid säsongens finaste råvaror och är KRAV-märkta, en stor del av den mat och dryck som serveras är ekologisk och närproducerad.

Koppla av med en kopp kaffe, ett glas bubbel eller en fräsch drink i loungen eller ute på gården i solskenet. 

Rum

Hos oss sover du gott i ett av våra 63 rum. Rummen ligger i tre byggnader, med utsikt över Mälaren eller det lugna, fina bostads- och naturområdet på Harberget. Alla rum är utrustade med WiFi, WC, dusch, hårtork, schampo/duschtvål och balsam. En generös ekologisk frukost och parkering ingår.

Att göra

Ta stigen nerför Harberget. På 250 meter är du i centrum av Sveriges första stad, med sina unika butiker, mysiga kaféer, minigolfbana, strandpromenad och historiska sevärdheter. Boka ett av våra Golf-, Padel- eller Weekendpaket, ta ett svalkande dopp i Mälaren eller besök något av slotten i närheten av Sigtuna. 

På hotellet finns en bastu med relax som vi värmer när du önskar. Varför inte efter din morgontur längs den över 3 km långa strandpromenaden? Vi rekommenderar även ett uppfriskande dopp i Mälaren från den lilla stranden Blackan (400 m från hotellet) eller från badbryggorna längs strandpromenaden. Vill du spela Frisbeegolf på Harberget ovanför hotellet lånar vi ut frisbees och scorekort.

Vid hotellet hittar du vackra Sigtuna Simhall - sommarstängd 13/6 - 22/8 – då rekommenderar vi ett skönt dopp i Mälaren istället! Vill du gymma har du 50 % rabatt på WE, valt till Sveriges bästa gym, som ligger 10 minuters skön uppvärmning från oss.

Kontaktinformation

Rektor Cullbergs Väg 1
193 35 Sigtuna
Telefon: 08-59258000

E-post: info@hotellkristina.se
Hemsida: http://www.hotellkristina.se

Hitta hit

Mer från Hotell Kristina

Utbud