Boende

Hotell Kristina

I mysiga Sigtuna stad, alldeles lagom långt från storstaden, ligger Hotell Kristina. Tre vackra q-märkta funkisbyggnader från 30-talet rymmer hotellrum, restaurang och bar med utsikt över Mälaren samt ljusa, trevliga konferenslokaler. 

Restaurang

I vår omtyckta restaurang serveras allt från morgonens generösa frukost till kvällens festliga middag. Vi använder alltid säsongens finaste råvaror och har dubbla KRAV-märken - över 65 % av den mat och dryck som serveras är ekologisk. 

Koppla av med en kopp kaffe, ett glas bubbel eller en fräsch drink i loungen eller ute på gården i solskenet. 

Rum

Hos oss sover du gott i ett av våra 62 rum. Rummen ligger i tre byggnader, med utsikt över Mälaren eller det lugna, fina bostads- och naturområdet på Harberget. Alla rum är utrustade med WiFi, WC, dusch, hårtork, schampo/duschtvål och balsam. En generös ekologisk frukost och parkering ingår.

Att göra

Ta stigen nerför Harberget. På 250 meter är du i centrum av Sveriges första stad, med sina fina butiker, mysiga kaféer och historiska sevärdheter. Boka ett av våra Golfpaket, be oss om hjälp att hyra kanot, häng med på en guidad tur eller besök något av slotten i närheten av Sigtuna. 

På hotellet finns en bastu med relax som vi värmer när du önskar. Varför inte efter din morgontur längs den över 3 km långa strandpromenaden? Vi rekommenderar även ett uppfriskande dopp i Mälaren från den lilla stranden Blackan (400 m från hotellet) eller från badbryggorna längs strandpromenaden. Vill du spela Frisbeegolf på Harberget ovanför hotellet lånar vi ut frisbees och scorekort.

Vi bjuder på entrén till Sigtuna Simhall, som ligger granne med oss, under deras ordinarie öppettider. Vill du gymma har du 50 % rabatt på WE, valt till Sveriges bästa gym, som ligger 10 minuters skön uppvärmning från oss. Vi reserverar oss för ändringar i öppettider och utbud på grund av Covid19-restriktioner.

Kontaktinformation

Box 127
19323 Sigtuna
Telefon: 08-59258000

E-post: info@hotellkristina.se
Hemsida: www.hotellkristina.se

Hitta hit