Hoppa till huvudinnehållet
  • slide bild
  • slide bild
  • slide bild
  • slide bild
  • slide bild
  • slide bild
Hotell Konferens

Sigtunastiftelsen

I Sigtunastiftelsens unika miljö, inspirerad av italienska kloster och medeltida Vasaborgar, har människor mötts i över hundra år. Den öppna, kreativa och rofyllda atmosfär som präglar platsen är inte lätt att beskriva men desto mer spännande att upptäcka.

Sigtunastiftelsen ligger centralt i Sigtuna stad med några minuters promenadavstånd till Mälaren och Stora gatans butiker och caféer. Här finner du platsen för alla dina dagar. Konferensdagar, semesterdagar, högtidsdagar, bröllopsdagar eller vilodagar. Med bara femton minuter från Arlanda och mindre än en timme från Stockholm har du alltid nära till resten av världen.

Hotellet erbjuder 62 rum med 94 bäddar, var och ett inrett med personlig prägel. Bor du här flera dagar rekommenderas också att besöka det anrika biblioteket. Där finns över hundra tusen böcker, som flera har skrivits på Sigtunastiftelsen.

Konferens
Redan 1917 när Sigtunastiftelsen grundades, fanns en tanke om att skapa förutsättningar för möten, något som eftersträvas även idag. Konferensrummen är utrustade med den senaste konferenstekniken och de olika mötesmiljöerna möjliggör kreativa möten. Välj exempelvis att utmana gruppen till en gemensam ’’tystnad i Kryptan’’, andas frisk luft under en ’’walk and talk’’ eller boka bastuavdelningen för nedvarvning efter en lång mötesdag.

Sigtunastiftelsen är utvald av Svenska Möten. Det innebär att hotellet möter de höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens kvalitetssystem.

Besök Sigtunastiftelsens hemsida för mer information och bokning. 

Kontakt

Manfred Björkquists allé 4 193 31 SIGTUNA Telefon: 08-592 589 00 E-post: info@sigtunastiftelsen.se Hemsida: Sigtunastiftelsen