Boende

Stora Brännbo

Stora Brännbo Konferens & Hotell är mötesplatsen mitt i Sigtuna med genuint skandinavisk atmosfär och en bevarad arkitektur från klassiskt 50-tal. Endast 15 minuter från Arlanda, mitt emellan Stockholm och Uppsala, ett perfekt läge för att hålla utbildning och konferera på historisk mark. Oavsett hur du möts hos oss så hoppas vi att du låter dig inspireras av vår fantastiska natursköna miljö. Det är vårt fokus att alltid finnas till hands för att skapa det perfekta mötet.

Här finner du bekvämligheten och den extra omtanke som gör din vistelse vilsam. 101 Hotellrum, 36 möteslokaler och en KRAV-märkt restaurang som kan ta emot 160 personer. Lokalerna är inredda i ljusa och rena färger med en känsla för de nordiska träslagen. Här finns ett stort välutrustat gym. Du har nära till Sigtuna stad, natur, motionsspår och bad.
Stora Brännbo ägs och drivs i privat regi. Det bidrar till ett stort personligt engagemang som är en del av våra framgångar. Stora Brännbo är en Svanenmärkt klimatneutral konferensanläggning och utvald av Svenska möten, tillhör IACC och Destination Sigtuna.

Välkommen till Stora Brännbo – när mötet är viktigt!

Kontaktinformation

Stora Brännbovägen 2 - 6
Sigtuna
Kontaktperson: Annelie Dahl
Telefon: 08-59257500

E-post: info@storabrannbo.se
Hemsida: www.storabrannbo.se

Hitta hit

Mer från Stora Brännbo

Utbud