Äta

Hotell Kristina - Restaurang

En del av: Hotell Kristina

UTSÖKTA RÅVAROR OCH SMAKSÄKRA KOCKAR

På Hotell Kristina serveras förstklassiga måltider i vacker, avkopplande miljö inspirerad av funkisstilen. Säsong, nya idéer och vilka råvaror som är absolut bäst just den dag du är vår gäst styr utbudet. Välkommen hit på frukost, titta förbi vår bar och lounge för en god drink med snacks eller boka bord för en fin middag. Vi är med glädje platsen för årets häftigaste fest eller ert bröllop.

Restaurangen är KRAV-märkt - mycket av den mat och dryck som serveras är ekologisk och närproducerad! För dig som kommer till hotellet för en weekend, konferens eller vardagslyx och är nyfiken på aktuell meny - vänligen besök vår hemsida.

Kökschef Tobias med personal välkomnar Dig till en hållbar, kulinarisk upplevelse att minnas. 

Tips för dig med företag:

Boka Kick-Off med AW & Grillat på gården, höstens Kräftskiva eller Kristinas fantastiskt fina ekologiska julbord - smakfullt och genomtänkt med en elegant tvist.

 

Kontaktinformation

Rektor Cullbergs väg 1
193 35 Sigtuna
Telefon: 08-59258000

E-post: info@hotellkristina.se
Hemsida: https://www.hotellkristina....

Hitta hit

Öppettider

Hotell Kristinas restaurang är öppen sju dagar i veckan sommartid. Under konferenssäsong är restaurangen öppen främst vardagar, men även många helger. Vill du vara säker rekommenderar vi dig att alltid boka bord.


BOKA:


Boka bord online HÄR, kontakta oss via mail info@hotellkristina.se eller ring på 08-59258000.


Tips! KRISTINAS JULBORD 2023 serveras torsdag-lördag kvällstid från den 24/11-16/12!


Varmt välkommen!

Mer från Hotell Kristina

Utbud