Hoppa till huvudinnehållet
  • slide bild
  • slide bild
Konferens

Scandinavian XPO

Ett stenkast från Stockholm Arlanda Airport och intill E4:an ligger mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO - Nordens närmaste mötesplats. Mitt emellan Stockholm och Uppsala. Här i de över 40 000 kvm stora lokalerna finns utrymme att arrangera alltifrån stora internationella och nationella kongresser, konferenser, möten och mässor för upp till 8500 personer.

Evenemangshallar
Scandinavian XPO innehåller tre stora mässhallar, sköna loungemiljöer och en konferensdel med flertalet konferensrum där några av dem har utsikt över evenemangshallarna. Konferensrummen är tekniskt genomtänkta och inredda i en tidlös klassisk inredning med gott om umgängesytor precis utanför. Mötesrummen är mellan 11-32 kvm, där flera rum smidigt och snabbt går att storleksanpassa.

Beroende på ert evenemang och antalet besökare väljs den av de tre evenemangshallarna som är bäst lämpad utifrån ert behov. Oavsett om det gäller en mässa, stor konferens eller en kombination av flera aktiviteter. Välj mellan att antingen hyra hela anläggningen, en av evenemangshallarna, konferensdelen eller en kombination utifrån önskemål och behov.

Smidig logistisk
Med endast fem minuter till Sveriges största flygplats och precis intill E4:an är transport och logistik till Scandinavian XPO smidig. Precis utanför finns generöst med parkeringar, ett stort utbud av hotell och service och en stor lastgård med flertalet 4,8 meter höga portar för smidig logistik hela vägen. 

I närheten
I samma byggnad som Scandinavian XPO finns även hotell, restauranger, barer, caféer, eventytor och flera aktiviteter som engagerar och inspirerar. Närheten till natur och aktiviteter, bra infrastruktur, senaste tekniken och service i världsklass gör Scandinavian XPO till en smidig knutpunkt för resande människor, innovativa branscher och framåtlutade företag.

Besök Scandinavian XPO's hemsida för mer information och bokning.

Kontakt

Cederströms slinga 3 195 61 ARLANDASTAD Hemsida: Scandinavian XPO