Hoppa till huvudinnehållet
Sigtuna Stora torget och rådhuset på vintern.
Foto: Jon Buscall

SIGTUNA JULMARKNAD

Julmarknad i Sigtuna stad

Sigtuna är en underbar juldestination.

Vår traditionella julmarknad i Sigtuna stad äger rum fyra söndagar innan jul, det vill säga 1, 8, 15 och 22 december. Du hittar knallar som säljer traditionellt hantverk, genuina mattraditioner och med ett fullspäckat program med julmusik, luciatåg och besök av tomten för att nämna några av programpunkterna.

Om du är intresserad av att ställa ut på Sigtuna julmarknad kan du boka via Boka Marknad. Marknaden öppnar för bokningar hösten 2024.

Sigtuna Stora Gatan Jesper Andersson 2 webb
Foto: Jesper Andersson

Sigtuna julmarknad

Välkommen till vår genuina torghandel med allt som hör julen till. Kanske är det här som julen har firats längst i Sverige?

Här välkomnas du till en genuin torghandel fyra söndagar före jul. De låga pastellfärgade fasaderna och trånga gränderna bidrar tillsammans med marknadsknallar, luciatåg, dans kring granen, körsång, julmusik, lukten av brända mandlar och såklart tomten till en alldeles speciell stämning på stadens gator och torg.

Marknaden hittar ni på Stora Torget, längs Stora gatan och utanför Sigtuna Stadshotell. Matmarknaden finner ni bakom Turistbyrån, i Drakegårdens trädgård. På Unga julmarknaden presenterar UF-företag sina produkter.

Varje söndag bjuder på sång och musik och varje julmarknadssöndag har sitt eget program. Varmt välkomna på julmarknad 2024!