Äkta smakupplevelser i genuina miljöer

Varmt välkomna att smaka på Sigtuna!  
Sigtunas många restauranger och caféer erbjuder måltidsupplevelser för alla. Här finns allt från klassiska caféer till nytänkande gourmetkrogar med mat lagad av prisbelönta kockar.  
När vädret sedan tillåter finns här en uppsjö av härliga uteserveringar.  

Det är inte bara vad du äter utan var du äter som skapar måltidsupplevelsen. I vår destination finns gott om restauranger och härliga caféer. Kom hit och utforska vårt utbud.

Byt miljö och dröm dig bort!  
Njut av förstklassig mat serverad i vacker miljö, vällagad husmanskost, napolitansk pizza, matiga mackor och mycket mer. Hitta en plats där barn och hundar känner sig välkomna. 


Vad känner ni för? En barrunda med vännerna, brunch i lantlig slottsmiljö, ljuvligt afternoon tea,  fikamys i historisk atmosfär, lyxigare middag under kristallkronorna eller något lätt bland vingar av stål på vår internationella flygplats. 

Låt magen och känslan bestämma!  

 

Film - Smaka på Sigtuna

Film med Catharina König

Catharina König är uppvuxen i Sigtuna och flyttade nyligen tillbaka till destinationen. Catharina, som vann Sveriges Mästerkock 2016, är en riktig matälskare och en av de bästa sakerna med Sigtuna är det fantastiska restaurangutbudet. Vi får följa med henne när hon besöker två av sina mat-favoriter Sigtuna Stadshotell och Restaurang Båthuset