Dagens lunch i Sigtuna

Vare sig du letar efter ett bra ställe att luncha med din familj, dina vänner eller kollegor, så har Sigtuna ett gediget utbud, där det finns något för alla. Välkomna hit för att njuta av välsmakande luncher!

Steninge Bruk
Steninge Bruk serverar dagligen vällagad lunch, hembakade bakverk, bullar, och bröd i den vackra Steningemiljön både inom- och utomhus. En del av lunchen görs på en av Sveriges största restauranggrillar.

Läs mer om lunchen på Steninge bruk 

Steninge bruk

Bistro & Cafe Valvet
Bistro & Cafe Valvet är en bar och restaurang på Stora gatan i centrala Sigtuna som erbjuder allt från varma luncher och hemgjorda bakverk till stadens största salladsbar. För dagens lunch kan du välja mellan kött, fisk, sallad, vegetarisk och a la carté. Till det ingår kaffe och hembakad äppelpaj. Restaurangen har även en stor uteservering under våren och sommaren.

För att se Valvet's veckormeny 


Strandvillan’s Café
Längs Sigtunas vackra strandpromenad hittar du Strandvillan’s Café, med en härlig lummig trädgård och utsikt över Mälaren. Caféet har 50 sittplatser inomhus och 100 sittplatser utomhus. Här serveras klassik härlig cafémat i form av pajer, smörgåsar, lasagne, bakad potatis etc.

Se Strandvillans meny

Café the Coin
Ett högklassigt café mitt i hjärtat av Sigtuna. Här hittar du ett brett utbud av rätter för alla, oavsett hunger. Här serveras både varma och kalla rätter, allt från gulaschsoppa, räksmörgåsar till högrevsburgare och fish n chips i kiosken. Slå dig ned på uteserveringen på den 1000 år gamla gågatan.

För Cafe Coin`s  meny

 

Restaurang Skog – Sigtunahöjden
Restaurang Skogs säsongsinspirerade lunchbuffé förtärs till en utsikt blandad med trädtoppar och Mälarens vatten. Buffén serveras mellan kl:11.30-13.30. Soppa, salladsbord, varmrätt, ostar, te och kaffe ingår alltid i buffén. Vegetariskt alternativ bokas separat.

Se lunchmenyn för Restaurang Skog

Farbror Blå Bar & Matsal
På Stora torget granne med Rådhuset i Sigtuna ligger Farbror Blå Bar & Matsal.
För dagens lunch serveras alltid kött, fisk och vegetariskt. När vädret tillåter kan lunchen med fördel förtäras på den trevlig uteserveringen. 

Se Farbror Blå's lunchmeny 

 

Dagens lunch i Sigtuna