Hoppa till huvudinnehållet
företagsbild
Badplatser Barnaktiviteter

Midgårdsbadet

Midgårdsbadet i Märsta erbjuder både inomhus- och utomhusbad. Här finns flera fina bassänger för olika aktiviteter; bad, motionssim, relax, vattenträning, simskola och lek.

Inomhus finns en motionsbassäng och en barnbassäng för de allra minsta. I barnbassängen finns en liten rutschkana, vattenfall och figurer som sprutar vatten. Cafeteria med snacks och enklare mat och smörgåsar finns i entrén.

I den lyxiga relaxavdelningen kan ni koppla av och unna er något gott. Här finns ångbastu, torrbastu, bubbelpool, kallpool och upplevelseduschar med ljuseffekter. I serveringen kan ni köpa lättare maträtter och snacks, dryck, öl och vin.

Den stora utomhusanläggningen påminner om ett tropiskt vattenland och består av både en hoppbassäng, simbassäng och barnpool för de minsta. Temperaturen i bassängerna är omkring 22-24 grader, beroende på väder och temperatur i luften. I anslutning till bassängerna finns också bechvolleybollplaner som är fria att använda. Se till att ta med egen boll vid nyttjande av planerna. 

Besök Sigtuna kommuns hemsida för mer information om priser och aktuella öppettider.

 

 

Kontakt

Atletvägen 1 195 51 MÄRSTA Telefon: Receptionen Midgårdsbadet 08-591 262 59 Hemsida: Sigtuna kommun