Hoppa till huvudinnehållet
företagsbild
Båtliv Sport & Hälsa

Obemannad Kayakomat

Upplev Sigtuna från vattnet och hyr en kajak eller SUP (Stand Up Paddle) genom en obemannad Kayakomat. Paddling är en rolig aktivitet att göra tillsammans med vänner och familj och det är något väldigt speciellt med att ljudlöst glida fram över vattenytan och uppleva naturen på nära håll.

Njut av en dag ute på Sigtunafjärden där du har möjlighet att upptäcka staden från vattnet. För nybörjare är det lätt att testa på SUP eller kajakpaddling längs strandkanten i Garnsviken där vattnet ofta är stilla. Paddlare med mer erfarenhet kan på en lugn dag paddla förbi Sigtuna stad västerut bort till Skofjärden där du bland annat kan besöka Skokloster slott. Ett annat alternativ för dig som är mer van i kajaken är att paddla till badplatsen nedanför slottet i Rosersberg.

Du hittar Kayakomaten om du fortsätter förbi hamnen längs strandpromenaden mot Aludden. 

Kom ihåg att alltid sätta säkerheten först, ha på dig flytväst och håll koll på vädret.

Hur går det till?
Kayakomat använder moderna och smarta lås för att du ska kunna hyra och paddla så enkelt som möjligt. Boka i förväg eller spontant på plats, och lås upp din utrustning när som helst på dygnet.

Välj mellan singelkajak, tandemkajak eller SUP-bräda när du bokar online. Uthyrning för korta utflykter på två timmar, eller upp till flera dagars äventyr. Du får ett bekräftelsemeddelande med ytterligare instruktioner när du har bokat. Väl på plats låser du upp din utrustning med koden du har fått via e-post och SMS. Där hittar du allt du behöver: flytväst, paddlar och kapell. 

Besök Kayakomat's hemsida för mer information.

Kontakt

Telefon: 010-265 06 50 E-post: stockholm@kayakomat.com Hemsida: Kayakomat