Hoppa till huvudinnehållet
Sigtuna golfskor och boll

Golf i Sigtuna

Golf i Sigtuna

Till Sigtuna är du varmt välkommen om du vill spela riktigt bra golf. Testa tre olika sätt att komma ut i naturen och ett att öva inomhus.

 
Traditionell golf erbjuds på inte mindre än sex golfbanor. Sigtuna Golfklubbs 18-hålsbana kännetecknas av klassiska golfhål med hög kvalitet insprängda i den vackra Mälardalsnaturen.  

Sommaren 2021 invigdes två banor för äventyrsgolf i destinationen. På vackra Strandpromenaden i Sigtuna stad består banan av tolv hål i varierande svårighetsgrad och där varje hål representerar en historisk plats eller byggnad i Sigtuna stads tusenåriga historia.  

Äventyrsgolfbanan på historiska Wenngarn består av tolv hål. Med vattensystem, bunkrar, hinder och utsmyckningar påminner banorna om vanliga, stora golfbanor men med skillnaden att det är puttavstånd till alla hål. 


 
På Harberget i Sigtuna stad finns en 9-håls discgolf/frisbee-golfbana. Gratis och alltid öppen. Hålen är korta, oftast kortare än 75 meter och passar både nybörjare och de som spelat tidigare.  

För dig som vill putsa ditt golfspel oavsett väder och årstid erbjuder WE Padel Sigtuna en möjlighet. Här kan du spela virtuell golf året runt med hjälp av två Trackman 4-golfsimulatorer. Här kan du även träna puttar på green.