Frukostklubben i Sigtuna - Sigtunas äldsta företagsnätverk

Vi befinner oss i en av Sveriges mest expansiva regioner. Och för att vara säker på att alla intressanta människor ska få träffa varandra finns Frukostklubben.

Intresset är stort, ca 200 näringsidkare från olika branscher, föreningar och kommunföreträdare är medlemmar. En fredag i månaden äter vi frukost tillsammans någonstans inom vår spännande destination, skapar kontakter mellan medlemmar och lyssnar på en inspirerande föreläsare. En tradition som Destination Sigtuna stått värd för vid snart 300 tillfällen från starten 1992.
Nätverkande och samarbete vårt viktigaste konkurrensmedel.

Därför vill vi gärna se dig på Frukostklubben.

Tio fredagar under året är det dags för Frukostklubbens möten. Vi möts i januari t.o.m. juni samt september t.om. november. Vår målsättning är alltid att genomföra Frukostklubben fysiskt men i vissa fall passar ett digitalt möte bättre.

Datum för inför 2023:

20/1, 24/2, 24/3, 21/4, 26/5, 16/6, 25/8, 22/9, 20/10 och 17/11

1-2 veckor innan mötet kommer det en inbjudan via mail till Frukostklubbens medlemmar med information om var vi möts och vem som talar.

Hur blir jag medlem?

Vill du bli medlem? Anmäl ditt intresse till info@destinationsigtuna.se

FAKTA OM FRUKOSTKLUBBEN

Möten: 10 fredagsmöten/år, kl. 7.30-8.30.
Kostnad för medlemskap: 2 200 kr ex moms/år
Medlemskapet är personligt
Ansvarig för Frukostklubben: Destination Sigtuna AB
Moderator: Annica Jansson

Vill du stå värd för Frukostklubben?

Att vara värd för en Frukostklubb är ett bra sätt att få möjlighet att visa upp sin verksamhet för näringslivet i Sigtuna.
Vi bjuder in medlemmarna till möte hos dig. Och som värd för Frukostklubben får du bjuda på frukost och kort presentera dig själv och din verksamhet för näringslivskollegor i kommunen.
Anmäl ditt intresse till: frukostklubben@destinationsigtuna.se, så kontaktar vi dig.

Våra talare

Allt från koncernchefer till konstnärer, lokala näringslivsrepresentanter och sportprofiler har gått upp extra tidigt på morgonen för att inspirera oss på våra frukostträffar. På Frukostklubben får våra talare utrymme att tala om ämnen som ligger dem varmt om hjärtat. Och vi har lyssnat, breddat våra perspektiv och fått inspiration och nya idéer att tillföra i vår egen verksamhet och vardag.

Se alla talare från start 1992, Se listan HÄR