Frukostklubben i Sigtuna - Sigtunas äldsta företagsnätverk

Vi befinner oss i en av Sveriges mest expansiva regioner. Och för att vara säker på att alla lokala näringsidkare ska få träffa varandra finns Frukostklubben.

Nya Frukostklubben är ett samarbete mellan Destination Sigtuna och Sigtuna kommun. En fredag i månaden äter vi frukost tillsammans någonstans inom vår spännande destination, skapar kontakter och lyssnar på en inspirerande föreläsare. En tradition som Destination Sigtuna stått värd för vid över 300 tillfällen från starten 1992.

Kom på frukost, mingla och träffa både gamla bekanta och nya lokala näringsidkare. Ingen ska gå från Frukostklubben utan att ha pratat med en annan företagare eller berättat om sitt eget företag för nya ansikten.

Nätverkande och samarbete är vårt viktigaste konkurrensmedel.

Därför vill vi gärna se dig på Frukostklubben.

Tio fredagar under året är det dags för Frukostklubbens möten. Vi möts i januari-juni samt september-november. 

Datum för 2024:

19 januari, 23 februari, 22 mars, 19 april, 24 maj, 14 juni, 23 augusti, 20 september, 25 oktober och 22 november.

Cirka 2 veckor innan mötet kommer det en inbjudan via mejl till alla som är anmälda till nätverket med information om var vi möts och vem som talar.

Det är gratis att vara med i nya Frukostklubben. Om du registrerar dig till nyhetsbrevet kommer du att få inbjudningar till Nya Frukostklubben och andra event som vi arrangerar för företagare i Sigtuna kommun. Registrering till nyhetsbrevet görs via länken på Sigtuna kommuns webb.

 

FAKTA OM FRUKOSTKLUBBEN

Möten: 10 fredagsmöten/år, kl. 7.30-9.00.
Moderator: Annika Bröms

Vill du stå värd för Frukostklubben?

Att vara värd för en Frukostklubb är ett bra sätt att få möjlighet att visa upp sin verksamhet för näringslivet i Sigtuna.
Vi bjuder in deltagarna i nätverket till möte hos dig. Numera är upplägget så att värden står för lokalen och vi står för frukosten. Som värd får du kort presentera dig själv och din verksamhet för näringslivskollegor i kommunen.
Anmäl ditt intresse till: info@destinationsigtuna.se, så kontaktar vi dig. 

Våra talare

Allt från koncernchefer till konstnärer, lokala näringslivsrepresentanter och sportprofiler har gått upp extra tidigt på morgonen för att inspirera oss på våra frukostträffar. På Frukostklubben får våra talare utrymme att tala om ämnen som ligger dem varmt om hjärtat. Och vi har lyssnat, breddat våra perspektiv och fått inspiration och nya idéer att tillföra i vår egen verksamhet och vardag.

Se listan över alla talare från starten 1992.