Hoppa till huvudinnehållet
Frukostklubben i Sigtuna

.

Frukostklubben i Sigtuna

Frukostklubben är Sigtunas äldsta Företagsnätverk och är ett samarbete mellan Destination Sigtuna och Sigtuna kommun. Kom på frukost, mingla och träffa både gamla bekanta och nya lokala näringsidkare. Alla företagare i kommunen är välkomna att delta.

Nätverkande och samarbete är vårt viktigaste konkurrensmedel. En fredag i månaden äter vi frukost tillsammans och lyssnar på inspirerande föreläsare någonstans i vår spännande destination. En tradition som Destination Sigtuna stått värd för sedan starten 1992. Det är ett ypperligt tillfälle att skapa nya kontakter och träffa såväl gamla bekantskaper som nya näringsidkare.

Det är helt gratis att delta i Frukostklubben. Om du registrerar dig till nyhetsbrevet på Sigtuna kommuns hemsida kommer du att få inbjudningar till Frukostklubben och andra event som arrangeras för företagare i kommunen. Ungefär två veckor innan mötet skickas inbjudan ut på mail. Registrera dig till nyhetsbrevet här.

Fakta om Frukostklubben
Möten: 10 fredagsmöten/år, kl. 7.30-9.00. Träffarna äger rum januari-juni samt september-november.
Moderator: Annika Bröms, VD på Destination Sigtuna
Pris: Kostnadsfritt 

Vill du stå värd för Frukostklubben?

Att vara värd för en Frukostklubb är ett bra sätt att få möjlighet att visa upp sin verksamhet för näringslivet i Sigtuna. Vi bjuder in deltagarna i nätverket till möte hos dig. Värden står för lokalen och vi står för frukosten. Som värd får du kort presentera dig själv och din verksamhet för näringslivskollegor i kommunen.

Anmäl ditt intresse till info@destinationsigtuna.se, så kontaktar vi dig. 

Annika Bröms, VD på Destination Sigtuna, och Tomas Brolin, före detta fotbollsproffs och boende i Sigtuna, på en av Frukostklubbens träffar.